"Kilisemize hizmet ettik"

ABD Başkanı Barack Obama’ya karşı Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olarak yarışan Massachusetts eski valisi Mitt Romney, 6 Kasım başkanlık seçiminden sonra ilk defa konuştu.

Kilisemize hizmet ettik
01 Mart 2013 Cuma 20:35 tarihinde eklendi.

 

Fox News Sunday (pazar günü yayınlanacak) programına eşi Ann Romney ile birlikte katılan Romney, ‘‘Ama yolculuk bitti (lunapark trenine benzettiği seçim için). Ve artık inmeniz gerekiyor. Hayatın geri kalan döneminde lunapark trenine bitmekle geçmez. İşte böyle bir şey, yolculuk bitti.” dedi. 
 
‘‘KİLİSEMİZE HİZMET ETTİK’’
 
Başkan Obama’ya karşı seçimi kaybettikten sonra ilk defa kamera karşısına geçen Ann Romney de seçimden sonra zamanlarını kilise ile olan bağlarını ‘‘uyumla’’ sürdürebilmek için harcadıklarını kaydetti. ‘‘Kilisemiz için hizmette bulunduk. Biliyorsunuz çok önemli bir kariyeriniz olsa da hizmet etmek gibi bir göreviniz var’’ diyen Ann, ‘‘Onca şeyden sonra aniden hiç kimse oluyorsunuz (seçim sonrası için maruz kaldıkları konumları için). Biz de öyle olduk’’ dedi. 
 
Ann mülakatta daha sonra, ‘‘Çevremizde o kadar çok insan, o kadar çok güç ve olanaklar varken hepsi birden yok oldu’’ diyerek yaşadıklarını özetledi. 
 
Romney çifti 6 Kasım gecesi Obama’ya karşı başkanlık seçimlerini kaybettikten sonra bugüne kadar hiçbir basın kuruluşuna demeç vermedikleri gibi halk içinde de görünmemeye özen gösterdi. 
 
Romney çifti seçimlerden sonra kamuoyu karşısına yaklaşık 4 ay sonra ilk defa pazar günü çıkacak. Mitt Romney ayrıca kasım ayından sonra ilk defa önümüzdeki ay ‘Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı’na katılarak bir topluluğa ilk defa hitap edecek.

CİHAN