Kimin kızı olduğunu en son söyledi

Kenan Işık’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Duygu Sancaklı, kendini tanıtırken Koç Üniversitesi ekonomi bölümü son sınıf öğrencisi olduğunu ve stüdyoya kuzenleriyle birlikte gittiğini söyledi.

Kimin kızı olduğunu en son söyledi
20 Ağustos 2012 Pazartesi 18:41 tarihinde eklendi, 2.779 kez okundu.

 

İlk gece sekizinci sorua kadar ulaşan Duygu Sancaklı, yarışmanın süresi dolunca bir sonraki güne kaldı. İkinci gün de yarışmaya devam eden 22 yaşındaki Duygu Sancaklı, o bölümde kendisiyle ilgili gerçeği açıkladı.
 
Kenan Işık’ın "Siz Bosnalıyım diyince aklıma geldi. bir futbolcu var, Saffet Sancaklı, o da Bosnalıydı" sorusuna, Duygu Sancaklı, "evet babam" diye yanıt verdi.
 
Kazandığı parayı yüksek lisans eğitimi için harcamak isteyen Duygu Sancaklı, 60 bin liralık sorunun yanıtını bilmediği için, 30 bin liralık çeki alarak yarışmaya veda etti. Bu arada Kenan Işık’ın yarışma dışı sorduğu "Aliya İzzetbegoviç kimdir diye sorsam bilir misiniz?" sorusuna da "hayır" diye yanıt verdi.
 
Kenan Işık’ın sorduğu Aliya İzzetbegoviç, Yugoslavya’nın dağılma sürecinde Bosna Hersek’in kurucu başkanı ve Sırp Milliyetçilerine karşı verilen iç savaşta Bosnalıların önderiydi.
 
HÜRRİYET