Kiminle sevişeceği belli oldu

Lars von Trier'in tüm dünyada izlenebilmesi için 'hardcore' ve 'softcore' olmak üzere iki versiyonda çekeceği yeni filmi 'The Nymphomaniac' oyuncu kadrosu tamamlandı. Shia LaBeouf'un filmde gerçekten sevişeceği partneri de belli oldu

Kiminle sevişeceği belli oldu
21 Eylül 2012 Cuma 15:48 tarihinde eklendi, 2.085 kez okundu.

 

The Idiots', 'AntiChrist' ve 'Melancholia' gibi 'aykırı' filmlerini yaratıcısı Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’in yeni filmi 'The Nymphomaniac'in oyuncu kadrosu Almanya'da bir araya gelip objektiflere poz verdiler.
 
Bir kadının doğumundan 50 yaşına dek uzanan yaşam sürecindeki cinsel yaşamını konu edinecek olan film; tüm dünyada izlenebilmesi için 'hardcore' ve 'softcore' olarak iki versiyonda çekilecek. Kesinleşen isimler arasında Shia LaBeouf , Charlotte Gainsbourg ve Stellan Skarsgård'ın yanı sıra model Mia Goth ve Stacy Martin kadroya dahil oldu.


 
KİMİNLE SEVİŞECEĞİ BELLİ OLDU
 
Geçtiğimiz aylarad filmin  başrol oyuncularından Shia LaBeouf  ise filmdeki seks sahnelerinde rol arkadaşıyla gerçekten sevişeceklerini açıkladı. Verdiği demeçte “Filmde gerçekten sevişeceğiz. Yayınlanması yasak olan kısımlar buzlanacak, onun dışındakiler filmde yer alacak. Agresif bir film olacak.” sözlerini söyleyen LaBeouf'ün tamamlanan oyuncu kadrosuyla da partenri belli oldu. İngiliz model Stacy Martin'in ilk oyunculuk deneyimi olacak.