Kimse inanamadı!

Yedi yaşındaki Charlotte Neve yaşına göre nadir görülen beyin kanaması sonucu komaya girmişti...

Kimse inanamadı!
19 Haziran 2012 Salı 09:19 tarihinde eklendi.

 

Küçük kız bir haftadan fazla süre komada kalınca doktorlar abbe Leila Neve'e kızıyla vedalaşmasını söyledi. Ölümle burun buruna gelen ve konuşma, görme yeteneklerini kaybetme tehlikesi de bulunan küçük Charlotte annesiyle vedalaşırken mucizevi bir olay yaşandı. 
 
ADELE'İN ŞARKISI UYANDIRDI
 
31 yaşındaki anne Leila veda etmeye geldiğinde anne-kızın birlikte söylediği Adele'in Rolling In The Deep şarkısı radyoda çalmaya başladı. Adele'e eşlik ederek kızının kulağına şarkıyı fısıldayan anne bir anda kızının gülümsemeye başladığını gördü. Doktorları şaşkına çeviren olaydan iki gün sonra Charlotte uyandı ve tekrar konuşmaya, yatağından kalkmaya başladı. 
 
Hayatta kalsa bile bir daha konuşamayacağı belirtilen Charlotte iki ay sonra yürümeye, konuşmaya başladı. Üstelik bununla da kalmadı okula ve hatta dans derslerine geri döndü. 
 
Kızına sarılarak şarkı söyleyen Leila Neve: "Bunun mucize olduğuna inanıyorum. Hemşireler gülümsemeyi görünce bana devam etmemi söylediler ve bende şarkıya devam ettim. Ardından bir kez daha gülümsedi. Hemşireler benim bir şekilde kilidi açtığımı söyledi ve o günden sonra kızım gitgide daha iyi oldu."