"Kimse kusura bakmasın..."

İsmail Köybaşı Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e 3-1 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulundu

Kimse kusura bakmasın...
09 Mart 2012 Cuma 08:03 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Atletico Madrid'e deplasmanda 3-1 mağlup olurken; oyuna ikinci yarının başında dahil olan İsmail Köybaşı, karşılaşmanın ardından çok önemli açıklamalarda bulundu.
 
İlk yarıdaki skoru basit konsantrasyon eksiklerine bağlayan İsmail Köybaşı, "Dediğiniz gibi ilk yarıdaki 3-0'lık skor hepimiz için şok oldu. Hiç beklemiyorduk takım olarak. Ancak bunlar futbolun içinde oluyor. Basit konsantrasyon eksikleri 3 gole sebep oldu. Onlar üç gol atabiliyorsa biz de atabilirdik. İkinci yarıda inanıp iyi mücadele ettik ama 1 gol bulabildik. Yine de ikinci maç için umutlarımızı taşıdık." diye konuştu.
 
İkinci yarıda oyuna girmesiyle takımın en iyi isimlerinden biri olan İsmail Köybaşı,, "İlk yarıdaki skorun sebebini sizler de görüyorsunuz. Sahada herkes koşup mücadele edecek. Kimse kusura bakmasın ama koşup mücadele etmeden skoru alamazsınız. En az rakip kadar koşup mücadele etmezseniz galip gelemezsiniz. Biz bu mücadeleyi koştuğumuz sürece her şeyi yapabiliriz." diyerek isim vermeden takım arkadaşlarını ağır bir dille eleştirdi.