Kiralık katiller güvenlik kamerasında

Birlikte kaçtığı kızın ailesi tarafından verildiği öne sürülen infaz emriyle, Çatalca bölgesinde öldürüldükten sonra bir kuyuya atılan İzzet Savurucu’nun son görüntüleri ortaya çıktı.

31 Ağustos 2013 Cumartesi 17:10 tarihinde eklendi.

Güvenlik kameralarına, kiralık katillerin olay sonrası Güngören’deki bir iş yerine gidip kıyafetlerini değiştirmeleri de yansıdı.

Cinayet soruşturmasını yürüten polis, olayla ilgili çok sayıda güvenlik kamerasını incelemeye aldı. O görüntülerde, olay günü bir markete giren, İzzet Savurucu da yer alıyor. Markete gelen Savurucu, buradaki alışverişinin ardından ayrılıyor.

Bir başka görüntü ise cinayeti işlediği öne sürülen 3 şüphelinin Güngören’deki bir işyerinden elde edildi. Cinayet sonrası olay yerine gelen şüpheliler, kıyafetlerini değiştirdikten sonra buradan ayrılıyor. Şüpheliler hemen iş hanının çıkışındaki arabalarının yanında üstlerindeki kanı temizledikleri bir bezi atarken görülüyor.

Bir diğer görüntüde de olay sonrası Antalya’ya tatile giden şüphelilere polis operasyonu yer alıyor. Marketten alışveriş yapıp ayrılmak üzere olan şüpheliler, karşılarında polisi görünce neye uğradıklarını şaşırıyor. Polis ekiplerince yere yatırılan şüpheliler, daha sonra kelepçelenip gözaltına alınıyor.


CİHAN