Kiraz Mevsimi 3. Bölüm İzle - 21 Temmuz Kiraz mevsimi full izle

Kiraz Mevsimi son bölüm tamamı 3. bölüm full izle - Kiraz Mevsimi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kiraz Mevsimi son bölüm full izle - Kiraz Mevsimi son bölümde neler yaşandı? Kiraz Mevsimi yeni bölüm özeti izle - Kiraz Mevsimi Fox Tv izle.

Kiraz Mevsimi 3. Bölüm İzle - 21 Temmuz Kiraz mevsimi full izle
21 Temmuz 2014 Pazartesi 23:49 tarihinde eklendi, 5.809 kez okundu.
Kiraz Mevsimi Yeni Bölüm İzle, Kiraz Mevsimi 3.Bölüm İzle, Kiraz Mevsimi Ayaz İzle, Kiraz Mevsimi Öykü İzle, Kiraz Mevsimi 2. Bölüm İzle, Kiraz Mevsimi 4. Bölüm Fragmanı İzle, Kiraz Mevsimi Fragmanı İzle, Kiraz Mevsimi 3. Bölüm İzle, Kiraz Mevsimi Yeni Bölüm İzle, Kiraz mevsimi 3.Son Bölüm izle, Kiraz Mevsimi Son Bölüm İzle, Fox Tv Kiraz Mevsimi İzle, 18 Temmuz Kiraz Mevsimi İzle, Kiraz mevsimi 3. Bölüm Tek Parça İzle

KİRAZ MEVSİMİ 3. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE
 
Fox Tv'nin yeni dizisi Kiraz Mevsimi 3. bölümü ile ekranlara geldi. Kiraz Mevsim'inde Ayaz ve Öykü aşkı son günlerin en çok konuşulan konularından. 3. bölümü ile çok konuşulan dizinin son bölümünde neler oldu?

2. BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Öykü Mete’ye olan aşkını Ayaz’ın anlamasına şaşkın ve ona böyle bir koz verdiği için gergindir. Diğer yandan da Ayaz’ın sikayetini geri almasi için ikna edici bir yol bulmaya çalışır. Doğan ve Cem’in Ayaz’dan özür dilemelerini sağlar fakat Ayaz geri adım atmaz.. Öykü'nün de vazgecmeye niyeti yoktur. Öykü’nü Ayaz’ı vazgeçirme çabaları onları birbirlerine yakınlaştıracak olaylara sebep olur. Bu arada Mete ve Şeyma’nın arkadaşlıkları başlar başbaşa yemeğe çıkarlar. Ayaz’ın Şeyma’yla tanışmasında yaşananlar Mete de soru işareti bırakır.. Burcu , Emre’ye olan duygularını açıklamaya karar verir. Bunun için Öykü’nün de yardımıyla bir sinema organizasyonu yapar. Ama gece hiç de düşündüğü gibi bitmez..
 
KİRAZ MEVSİMİ KONUSU
 
Hikayesine kiraz mevsimi aşkın zamanıdır sözü ile giriş yapan senarist Aslı Zengin (Romantik Komedi 1-2) şimdi de genç moda tasarımcısı Öykü’yü (Özge Gürel) sunuyor bize. İstanbul’un tipik orta halli bir mahallesi, baş karakterlerin çıkış noktası olmanın ötesinde direnmekte olduğu değişim ile olayların merkezindedir.
 
Öykü’nün çocukluk aşkı Mete (Dağhan Külegeç) ve onun ortağı Ayaz(Serkan Çayoğlu) arasında yaşadığı aşk ikilemi, yakın arkadaşı Şeyma’nın (Nilperi Şahinkaya) gizli oyunları ile iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Çapkın bekar Ayaz için ise Öykü’nün dünyasına girmesi gönlünü kaptırma riski de taşıyan eğlenceli bir oyun halini almıştır.