Kırıkkale’nin gündemini belirleyen haber sitesi; Gazetekale.com

Kırıkkale’nin internet haber sitesi Gazetekale.com, her geçen gün daha da güçlenerek okurlarına hizmet vermeye devam ediyor.

Kırıkkalenin gündemini belirleyen haber sitesi; Gazetekale.com
13 Ekim 2020 Salı 19:45 tarihinde eklendi, 1.545 kez okundu.

Kırıkkale’nin internet haber sitesi Gazetekale.com, her geçen gün daha da güçlenerek okurlarına hizmet vermeye devam ediyor.

 

HER KESİM MERAK KONUSU
 

Gazetekale.com haber sitesi, Kırıkkale haberlerini en hızlı ve en doğru şekilde vatandaşlarla buluşturuyor. Şehrin siyasetçisinden esnafına, memurlarından öğrencilerine kadar 7’den 70’e tüm vatandaşların merakla takip ettiği haber sitesi, Kırıkkale’nin gündemini belirlemeye devam ediyor.

 

4 YILDA LİDER
 

2016 yılında Kırıkkale’de hizmet vermeye başlayan ve 4 yıl gibi kısa bir sürede, bölgesindeki tüm gazeteleri geride bırakarak liderlik koltuğuna yerleşen Gazetekale.com, kaleme aldığı çarpıcı özel haberler ve okunma sayılarıyla da sadece Kırıkkale’de değil ulusal habercilikte de kendine bir yer bulduğunu gösteriyor.

 

GAZETEKALE.COM KIRIKKALE’Yİ HABERDAR EDİYOR
 

3. sayfa, gündem, siyaset, eğitim, ekonomi, spor, son dakika, Kırıkkale haberleri ve daha onlarca haber kategorisini bünyesinde barındıran Gazetekale.com, Kırıkkale’yi haberdar devam ediyor. Gazetekale.com’un kentin en çok takip edilen haber sitesi olması nedeniyle, Kırıkkaleli vatandaşlar yaşanan tüm gelişmeleri buradan öğreniyor.

 

TEKNOLOJİDE LİDER
 

Sadece okunma sayıları, çarpıcı haberleri ve gösterişli tasarımları ile değil teknolojiye uyumuyla da ön plana çıkan Gazetekale.com, kendi bünyesinde bulunan uzman yazılım ekibiyle geliştirdiği mobil uygulama ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

 

ŞEFFAF HABERCİLİK
 

Kentte meydana gelen olayları en ince ayrıntısına kadar inceleyen ve sadece güvenilir kaynaklara itibar eden Gazetekale.com, okurlarına gelişmeleri en doğru ve en şeffaf şekilde aktarıyor.

 

https://www.gazetekale.com