Kırkı çıkmadan gecelere çıktı

Ozan Doğulu ve eşi Ece Doğulu 5 yaşına giren kızları Arya için parti verdi. Etiler'de bir mekanda gece yarısına kadar eğlenen çiftin yanlarında 24 günlük bebeklerini de getirmesi şaşkınlık yarattı

Kırkı çıkmadan gecelere çıktı
29 Mayıs 2012 Salı 13:46 tarihinde eklendi, 5.095 kez okundu.

 

Ünlü isimleri hiçbir şey gece gezmesinden vazgeçiremiyor. Buna 'engel!' yeni doğan bebekleri bile olsa... Müzisyen Ozan Doğulu ve eşi Ece Doğulu; 5 yaşına giren kızları Arya için önceki akşam iki yerde doğum günü partisi verdi. Akşam saatlerinde Trump Towers'da bir cafede parti veren çift, gece ise Etiler'e geçti.
 
ÇOCUKLAR UYUDU
Bu koşuşturmada Ece Doğulu'nun kucağında 24 günlük bebeği Lila da vardı. Daha 40'ı bile çıkmayan Lila ile Etiler'de bir mekanda kızının doğumgününü kutlayan Doğulu Ailesi'ni görenler, "Bebeklerini 40'ı çıkmadan gecelere çıkartmışlar" yorumu yaptı. İlerleyen saatlerde uyumaya başlayan çocuklar için işkenceye dönüşen kutlama, gece yarısından sonra bitti.
 
YATAĞI MASALAR OLDU
24 günlük bebekleriyle gece yarısına kadar eğlenen Ozan ve Ece Doğulu, gazetecilerin görüntü almaması için bin takla attı. Kızları Arya'yı halasının ortağı Pınar Özuğur ile arabaya önceden gönderen Doğulu, daha sonra aracı mekana sıfır yanaştırdı. Ancak Lila'nın görüntülenmesine engel olamadı.
 
GÖNDERME YAPMADIM
Yeğeninin partisine yalnız katılan Kenan Doğulu, "Beren sette olduğu için gelemedi" diye konuştu. Ajda Pekkan ve Tarkan'a gönderme yapmadığını söyleyen Doğulu, "Yanlış anlaşıldım. Öyle bir şey demek istemedim"dedi.