Kırkpınar’ın Fatihi Orhan Okulu Oldu

Er meydanındaki 654. Başpehlivanlık mücadelesinde Osman Aynur’u yenerek altın kemeri kazanan Orhan Okulu galibiyetin hemen ardından büyük bir sevinç yaşayarak taraftarlarına ve antrenörlerine doğru koştu.

Kırkpınarın Fatihi Orhan Okulu Oldu
31 Temmuz 2015 Cuma 10:10 tarihinde eklendi, 1.549 kez okundu.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde zafer Antalya’dan Orhan Okulu’nun oldu.


Günün sonunda 2006 yılının başpehlivanı Osman Aynur ile Antalya Muratpaşa’lı Orhan Okulu arasında geçen final mücadeledesi yaklaşık 1 saatten fazla sürdü. İlk yarım saatlik bölümde yenişemeyen pehlivanlar sonraki bölümlerde de kıyasıya mücadele etti. Sıcak havada oldukça zorlanan güreşçilerin mücadelesi zaman zaman gergin, zaman zaman da durağan geçse de özellikle son bölümlerde Orhan Okulu’nun gayreti heyecanlı anların yaşanmasına sahne oldu.
 

Er meydanındaki 654. Başpehlivanlık mücadelesinde Osman Aynur’u yenerek altın kemeri kazanan Orhan Okulu galibiyetin hemen ardından büyük bir sevinç yaşayarak taraftarlarına ve antrenörlerine doğru koştu. Uzun süre omuzlarda taşınan Okulu preotokol tirübününe giderek tebrikleri kabul etti. Antalya Muratpaşa Belediye başkanı Ümit Uysal’ın da tebriklerini kabul eden Orhan Okulu babaocağına giderek zaferini ailesiyle kutladı. Eşi ve küçük kızı ile de kucaklaşan Okulu galibiyetini onlara armağan ettiğini açıkladı.