Kişiye Özel Cep Telefonu Kapakları

Kişiye özel telefon kapağı satın almak istiyorsunuz. Peki, nereden ne şekilde yaptıracağınızı, nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Öncelikle nasıl bir kapak istediğinizi iyi düşünmelisiniz.

Kişiye Özel Cep Telefonu Kapakları
22 Eylül 2014 Pazartesi 09:43 tarihinde eklendi, 2.700 kez okundu.

Kişiye özel telefon kapağı satın almak istiyorsunuz. Peki, nereden ne şekilde yaptıracağınızı, nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Öncelikle nasıl bir kapak istediğinizi iyi düşünmelisiniz. Kapak üzerinde neler olacak ?

Resim, yazı, şekil v.s. kullanacağınız tüm tasarım ögeleri, en iyi sonucu alabilmeniz için yüksek çözünürlükte, net, canlı ve parlak olmalıdır. Kullandığınız telefonun üzerinde yer alan kamera, hoparlör, flaş, miktofon v.s. boşlukları ve bu boşlulara denk gelecek baskılı alanlara dikkat etmelisiniz. Her şeyi en ince detayına kadar düşünüp, istediğiniz gibi ayarladığınızı varsayalım. Bu tasarım öğelerini en iyi şekilde kullanarak güzel bir tasarım yapabilirsiniz. Tüm detaylara hakim olayım, en ince detayına kadar ben tasarlayayım diyorsanız, içinde tasarım modülü olan bir web sitesi üzerinden tasarımınızı yapabilirsiniz. Bu hizmeti alabileceğiniz bir kaç siteden biri sanakapakolsun.com’dur. Bu sitede yer alan tasarım modülünü kullanarak, kişiye özel telefon kapağınız üzerinde yer almasını istediğiniz görselleri, yazıları, şekilleri, istediğiniz gibi konumlandırabilir, bu ögeleri konumlandırırken, kapak üzerinde yer alan yukarıda bahsedilen kamera, hoparlör, flaş boşluklarında ne şekilde durduğunu görebilirsiniz.

Tasarımınız ya da kullandığınız görsel ögelerle ilgili herhangi bir sorunuz olduğunda, mesai saatleri içinde telefon ya da canlı chat desteği ile mesai saatleri dışında info@sanakapakolsun.com adresine mail atarak sanakapakolsun ekibiniden her türlü desteği alabilirsiniz. Tasarımınızı yapıp siparişinizi verdiğiniz andan itibaren, bu iş için kullanılan en kaliteli kapaklar üzerine, en kaliteli baskı tekniğiyle, siparişinizin hızla hazırlanıp, size dulaştırılmak üzere kargoya verilecektir. Siparişiniz size özel kutusunda, ekran koruyucu film hediyesi ile birlikte ücretsiz kargo ile ulaştırılır. Dilerseniz sipariş aşamasında yazacağınız küçük bir not ile herhangi bir ekstra ücret ödemeden ürünü hediye paketinde satın almanız mümkün olabiliyor. Sanakapakolsun’da sizin tercihinize göre ödeme seçenekleri bulunuyor.

Satın aldığınız ürünün bedelini, dilerseniz, kredi kartı ile dilerseniz, banka havalesi ya da kargo firması tarafından talep edilen tahsilat bedelini ödeyerek kapıda ödeme yöntemi ile ödeyebilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır faaliyetlerine devam eden sanakapakolsun.com bugüne kadar kullanıcılarına ulaştırdığı yüzlerce kişiye özel telefon kapağı ile pazarda ilk sıralarda yer almaktadır.