Kıskanç sevgili dehşet saçtı

Oyuncu Ceyda Ateş'in sevgilisi Can Yurtsevdi, sunucu Ece Erken ile görüntülenince tam anlamıyla terör estirdi.

Kıskanç sevgili dehşet saçtı
04 Aralık 2012 Salı 09:20 tarihinde eklendi, 4.783 kez okundu.

Geçen temmuz ayında sevgilisi Ceyda Ateş’in seksi görüntülerini yayınlayan magazin programı yapımcısının kapısına dayanınca karakolluk olan Günaydın Et Lokantaları’nın genç ortağı Can Yurtsevdi, pazar gecesi yine terör estirdi.

 
Can Yurtsevdi, önceki gece adının aşk dedikodusuna karıştığı sunucu Ece Erken ve bir grup arkadaşıyla Rumeli Hisarı’ndaki Günaydın Et Lokantası’ndaydı. Bu sırada bir TV kamerası görüntü almak istedi.  Gazetecileri fark edince dışarı çıkıp yanlarına giden Yurtsevdi, önce “Burada çekim yapamazsınız, gidin” diyerek bağırdı.
 
Daha sonra kameramanın elinden zorla kasetini alan, muhabire de vurmaya başlayan Yurtsevdi, bir türlü sakinleşmeyince mekân görevlileri tarafından zorla içeri götürüldü. Olay üzerine gazeteciler mekâna polis çağırdı. Polisler geldikten sonra tarafları barıştırmaya çalıştı.
 
Pişman oldu!
Ancak öfkesi dinmeyen ve küfür etmeye devam eden Yurtsevdi, birkaç mekân görevlisini de yanına alarak muhabiri polislerin gözü önünde zorla otomobiline bindirdi. Gaza basan Yurtsevdi, muhabiri İstanbul’da dolaştırmaya başladı. Yol boyunca muhabiri tehdit ettiği öğrenilen Yurtsevdi, yaklaşık 1 saat sonra muhabiri Rumeli Hisarı’ndaki mekânının önüne geri getirdi.
 
Bu sırada olayı öğrenip gelen gazetecilere de Yurtsevdi, “Bu konu hiçbir yerde yazılmayacak, duyulmayacak. Yoksa görüşürüz” diyerek tehdit savurdu. Yurtsevdi sabah yaptığı davranışlardan pişman oldu ve şikâyetlerini geri çekmeleri için muhabir ve kameramanın gönlünü almaya çalıştı.
 
Yurtsevdi’nin el koyduğu kasetin de Ece Erken’de olduğu belirtildi.