Kıvanç'a övgü yağdırdı

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kıvanç Tatlıtuğ'a övgü, Hem çok yakışıklı, hem de iyi oyuncu

Kıvança övgü yağdırdı
10 Mayıs 2013 Cuma 16:07 tarihinde eklendi, 1.666 kez okundu.

 

Bursa’da, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle buluşan 'Ezel' ve 'Karadayı' dizilerinin oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ’u övdü. “Türkiye’deki 72 milyon insanın sevgisi hepimize yeter” diyen İmirzalıoğlu, Tatlıtuğ’un hem çok yakışıklı, hem de iyi oyuncu olduğunu söyledi.
 
Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu’nun 'Bahar Şenlikleri” ' çerçevesinde düzenlenen etkinlikle dizi ve sinema oyuncu öğrencilerin konuğu oldu. 'Sinema ve Moda' konulu söyleşi ile deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Kenan İmirzalıoğlu, mankenlik ve oyunculukla ilgili soruları içtenlikle yanıtladı.
 
MODASIZ SİNEMA OLMAZ
 
Sinemanın bir çok sanatın birleşimi olduğunu vurgulayan İmirzalıoğlu, “Bunlardan biri de kostümdür. Modasız sinema olmaz. Burası çok güzel bir okul. Buranın hayata geçmesinde başta Faruk Saraç olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
İmirzalıoğlu, mankenlik sürecinin başlangıçta heyecanlı olduğunu ifade ederek, “İlk aklıma gelen podyumdan düşeceğimdi. Zamanla heyecan geçti ve işin keyfini çıkarmaya başladım. En duygulandığım defile de Faruk Saraç ağabeyimin 'Sarı Zeybak' defilesiydi. Kıyafetler çok güzeldi. Dizlerim titreye titreye zeybek oynamıştım” diye konuştu. 
 
Mankenliğin ardından hiç bilmediği dizi sektörü yaşamının başladığını anlatan İmirzalıoğlu, ilk oynadığı dizi olan Deli Yürek’in aynı zamanda Türkiye adına yurt dışında ilk yayınlanan olduğunu söyledi. Ezel dizisinin bir çok ülkede yayınlandığını anlatan İmirzalıoğlu, Ezel dizisi adına Kore'ye özel ödül almaya gittiğini kaydetti. 
 
SİNEMA YERİNE DİZİLERLE AÇILDIK
 
“Yeşilçam'da 'Hababam Sınıfı' içinde olmak isterdim” diyen İmirzalıoğlu, şöyle devam etti:
 
”Onun tadı bir başkaydı. Halen büyük bir keyifle izlendiğini düşünüyorum. Biz Sinemamızla dünyaya açılmak isterken maalesef dizilerimizle açıldık. Bu öyle bir hal aldı ki yurtdışındaki yapımcılar, Türk yapımcılarla bir çok dizi için anlaşmak istiyor."
 
KIVANÇ KARDEŞİM
 
Oynadığı dizi ve sinema filmleriyle tanınan Kıvanç Tatlıtuğ’u da değerlendiren İmirzalıoğlu, “Türkiye'de 72 milyon insanın sevgisi hepimize yeter. Kıvanç Tatlıtuğ, benim kardeşim gibidir. Sık sık görüşüyoruz. Kıvanç hem çok yakışıklı, hem de çok iyi bir oyuncu” dedi.
 
Renkli görüntülerin yaşandığı söyleşi sonrası Okul Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Faruk Saraç, Kenan İmirzalıoğlu'na plaket vererek teşekkür etti.

DHA