"Kıvanç'ın kaset skandalı patlayacak"

Kıvanç Tatlıtuğ’un eski menajeri Erkan Özerman’ın elinde ünlü oyuncu ile ilgili çok önemli dosya ve kasetlerin bulunduğu öne sürüldü. Özerman, konu hakkında konuştu.

Kıvançın kaset skandalı patlayacak
25 Aralık 2011 Pazar 13:21 tarihinde eklendi, 3.229 kez okundu.

 

Günaydın yazarı Sinan Özedincik, Sabah gazetesinin internet sitesinde “Çok yakında Kıvanç Tatlıtuğ’un kaset skandalı patlayacak” başlığıyla verilen röportajında şunları söyledi:
 
 
- Sizce Erkan Özerman Kıvanç Tatlıtuğ’dan ne istiyor? Herkes bir konuyu atlıyor, Erkan Özerman bunları neden Kenan İmirzalioğlu’na, Tolgahan Sayışman’a, Mehmet Akif alakurt’a, Çağatay Ulusoy’a, Berk Oktay’a yapmıyor? Demek ki Kıvanç Tatlıtuğ gerçekten adamın canını yakmış. Demek yanlış giden bir şeyler olmuş.
 
- Şimdi şunu duyar gibiyim, “İyi de Kıvanç Tatlıtuğ bunların hepsinden daha popüler veya daha çok para kazanıyor”. Yanlış! Hemen öyle atlamamak gerek. Bir Kenan İmirzalıoğlu faktörü var ki, Kıvanç Tatlıtuğ’tan daha önce meşhur oldu, çok daha fazla projede yer aldı. Kimsenin parasının hesabını tutmuyoruz, bu yüzden Kenan mı daha zengin, Kıvanç Tatlıtuğ mı bu hiç bilinmez. Şöyle bir gerçek var, Kenan, Erkan Özerman bugün ne isterse yapıyor, nereye çağırırsa geliyor, asla kendisini kırmıyor.

Sabah