Kıvrımlarını çok seviyor

Hollywood'un en güzel kadınlarından olan Eva Mendes, yuvarlak hatlarıyla çocukluğundan beri barışık olduğunu ve kıvrımlarını sevdiğini söylüyor

Kıvrımlarını çok seviyor
27 Eylül 2012 Perşembe 13:38 tarihinde eklendi, 1.256 kez okundu.

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Küba asıllı Eva Mendes, yıllar geçtikçe daha da seksi ve hoş bir görünüme sahip oluyor. 1974 doğumlu yıldız, güzelliğini ve formunu korumak için neler yaptığını anlattı:


30'lu yaşların sonlarına doğru ilerliyorsunuz. Fiziğiniz ve cildiniz ise büyüleyici görünüyor. Bunu sağlamak için neler yapıyorsunuz?

Los Angeles'ta büyümenin faydası sanırım. Hep plajda ve dışarda zaman geçiriyorum. Bir de yediklerime ve spor yapmaya dikkat ederek büyüdüm. Bu benim yaşam tarzım oldu.

Birçok Hollywood yıldızına göre daha yuvarlak hatlara sahipsiniz...

Evet ve bundan çok memnunum. Annem henüz küçük bir kızken bana kendimi sevmeyi öğretti. Onun sayesinde kendimi değiştirmeye çalışmadan, olduğum gibi kalarak mutlu olmayı başardım... Kıvrımlarımı çok seviyorum.

Düzenli olarak spor yapmayı sevdiğinizi biliyorum. Neler yapıyorsunuz?

Haftada altı gün fitness hocamla çalışıyorum.

Yemekle aranız nasıl?

Küba mutfağına cidden bayılıyorum. Asla rejim yapan ve salatayla günü geçiren bir kız olmadım. Çikolatasız yaşayamam!

Cilt bakımı için neler yapıyorsunuz?

Bol bol limonlu su içiyorum. Bu sayede cildimi nemlendiriyorum. Makyaj malzemelerini yüzümde uzun süre tutmamaya dikkat ediyorum. Ve nemlendirici kullanıyorum.

Günaydın