Kız çocuklarının sitesi barbieoyunlari.gen.tr

Kız çocuklarınız için oyun sitesi mi arıyorsunuz? Barbie bebeklere olan ilgileriyle bilinen kız çocuklarınıza barbie oyunları oynayabilecekleri internet sitemiz bulunuyor.

09 Eylül 2015 Çarşamba 20:17 tarihinde eklendi, 3.414 kez okundu.

Kız çocuklarınız için oyun sitesi mi arıyorsunuz? Barbie bebeklere olan ilgileriyle bilinen kız çocuklarınıza barbie oyunları oynayabilecekleri internet sitemiz bulunuyor. En sevdikleri oyuncaklar eşliğinde yeni oyunlar deneyen çocuklarınız barbi oyunlarını oynarken fazlasıyla eğlenecekler. Barbie oyunlarında her türlü oyun çeşidi yer almaktadır. Çocuklarınıza eğlenirken öğrenme şansı verecek olan barbi oyunları sitemizde çocuklarınıza kötü örnek olacak oyunlar bulunmamaktadır. Sitemizde sürekli oyun oynayan çocuklar için yeni oyunlar tasarlayan barbie oyunları sitemizde yeniler başlığı altında en yeni oyunlara ulaşabilirsiniz. Beğeniyle oynanan ve oynanma sayısı yüksek olan oyunlarsa popüler başlığının altında yer almaktadır. Arama butonu da olan oyunda daha önce oynadığınız oyunun ismini hatırlamıyorsanız ismini yazarak bulmanız mümkün olacaktır. Başka sitelerde karşınıza parça parça çıkan barbi oyunlarının neredeyse tamamını internet sitemizde bulabilmektesiniz.

 

Sabah erkenden uyanan kız çocuklarınız erken uyandıklarında genellikle çizgi film izlemektedirler. İzledikleri çizgi film karakterleriyle barbie oyunları sitesinde oyun oynamak çocuklarınıza daha eğlenceli gelecektir. Barbi bebekler genel olarak kız çocuklarının titizlikle baktıkları ve oynadıkları bebekler arasında bulunmaktadır. Vücutları esnek barbi bebeklerini oturtmakta, misafirliğe götürmekte, salıncak yapmakta ya da yemek yedirmektedirler. Bu tür oynadıkları oyunların daha geniş hallerini barbie oyunları sitemizde bulabilirler. Farklı kıyafetler alarak güzel giydirdiğiniz barbi bebeği pijama partisine götürebilir, düğünlere hazırlayabilir, yılbaşı günlerine özel kıyafetler seçebilirsiniz. Barbie bebeklerinizle her türlü oyunu oynayabildiğiniz internet sitemizde oynadığınız barbi oyunlarından sıkılmanız mümkün olmayacaktır. Çocuklarınızın hoş zaman geçirmesini sağlayan barbie oyunları sayesinde zeka gelişimlerine de katkıda bulunabilirsiniz.
 

Hayvanlara karşı ilgilerini ve sevgilerini arttırmak ve hayvanları tanıyabilmeleri için hayvan kategorisini barbi oyunlarında bulabilirsiniz. Bu kategori altında çeşitli evcil hayvanların bakımın üstlenmekte, onları veterinere götürmekte, banyolarını yaptırmaktasınız. Barbie oyunlarında yemeğini, suyunu verdiğiniz kedi, köpekler dışında, salyangoz, bal arısı gibi hayvanların doğal yaşamlarına tanık olabilirsiniz. Yabancı dilde olan oyunları oynarken çocuklarınız yabancı dile aşina olacaklardır. Küçük yaşlarda algı gücü yüksek olan çocuklar barbi oyunları oynarken bir süre sonra kelimelerin ne anlamlara geldiğini anlayacak, karşısına sürekli çıkan kelimeleri kendi kendine ne anlama geldiğini anlamaya başlayacaktır.Çocuklarımız için her zaman en kaliteli oyunları Barbieoyunlari.Gen.TR barbie oyun sitesinde bulabilirsiniz. Böylece barbi oyunları oynarken farkında olmadan İngilizce kelimeleri ezberlemeye başlayacaklardır. Çocuklarınız için Türkçe oyunlar da internet sitemizde yer almaktadır. Günümüz dizileri, takımları, çizgi filmleri gibi karakterlerle içeriği zenginleştirilen barbie oyunlarında Türkçe olarak karşımıza çıkmaktadır. Çocukların severek yedikleri pastalar da barbi oyunları kategorisinde yer almaktadır. Pasta kategorisine giriş yaparak severek yedikleri pastaları renk, şekil ve desenlerle kendileri tasarlayabilirler. Pastalar için kullanılacak malzemelerin listesi verilerek nasıl yapmaları gerektiği oyun içerisinde belirtilecektir. Böylece çocuklarınız belirli bir düzene göre pastanın nasıl yapılacağını öğrenecektir. Kız çocuğunuzla beraber mutfakta güzel tatları birlikte yapmak istediğinizde neyin nasıl yapıldığını bilecekler ve sizinle zaman geçirmeleri daha eğlenceli olacaktır.
 

 

Makyaj yapmaya meraklı olan çocuklarınız barbie bebekler üzerinde makyaj yaparak heveslerini alabilirler. Barbi makyaj oyunlarında barbielere saç modelleri beğenirken, göz makyajı yaptırmaktasınız. Saçının rengini belirleyebiliyor, takı takabiliyor, oje sürdürebiliyorsunuz. Baştan aşağıya yenilediğiniz barbi bebeğinize makyajdan sonra uygun kıyafet seçimi de yapabilmektesiniz. Oldukça eğlenceli olan oyunlar sayesinde gününü mutlu bir şekilde geçirecek olan kızınıza barbie oyunları internet sitemizi seçebilirsiniz. Ayakları dövme ve çeşitli malzemelerle süsleyebildiğiniz, aile yemekleri dekorasyonu yapabildiğiniz oyunlarda çeşitli çizgi film karakterlerine görevler yükleyebilmektesiniz. Barbi oyunlarında kıyafet süsleyerek yeni bir imaj yaratabilir, pasta ve pizza gibi yiyecekleri süsleyerek yeni görünümler ortaya çıkarabilirsiniz. Barbie oyunları kızınızın oynarken büyük zevk alacağı oyunlardır.