Kız kavgası kanlı bitti: 4 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti

Kız kavgası kanlı bitti: 4 yaralı
02 Ağustos 2014 Cumartesi 10:37 tarihinde eklendi.

Olay, akşam saat 21.45 sıralarında Sanayi Sitesi araç muayene istasyonu önünde meydana geldi. İddialara göre, R.Y isimli bir kız yüzünden telefonda Günhan D. (18) ile tartışan Levent T. (22) ve arkadaşı Umut Yasin Ş. (22), Alaplı ilçesinden Ereğli'ye geldi. Alaplı'dan gelenleri ağabeyleri Onur (23) ve Gökhan'a (25) söyleyen Günhan D., Levent T. ve arkadaşı Umut Yasin Ş. ile araç muayene istasyonu önünde buluştu. Taraflar arasında başlayan konuşma önce tartışmaya daha sonra da kavgaya döndü. Tornavida ve bıçakların kullanıldığı kavgada Levent T. ve Umut Yasin Ş. ağır yaralandı. Olaydan sonra 3 kardeş kaçtı. Yaralıları gören araç muayene istasyonu güvenlik görevlisi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

OIay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk olarak yerde hareketsiz yatan ve ense kısmından aldığı bıçak darbeleri ile kan kaybı yaşayan Umut Yasin Ş.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa aldı. Levent T. de aldığı bıçak darbeleri nedeniyle aşırı kan kaybetmesi nedeniyle ikinci ambulans beklenmeden polis tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AĞABEYLER 'OLAYI BİLMİYORUZ' DEDİ, VÜCUTLARINDA TORNAVİDA İZİ ÇIKTI

Polis, üç kardeşin olay yerinden kaçtığı iddia edilen 34 AIG 32 plakalı otomobili yapılan çalışma sonrası kısa sürede buldu. Kavgada yaralanan kardeşlerden Günhan D. karakola teslim olurken, ağabeyler Onur ve Gökhan ise eve gitti. Polislerin evde bulduğu Onur ve Gökhan D. kardeşler olaydan haberleri olmadığını iddia etti. Kardeşler, ifadeleri alınmak üzere ekipler tarafından karakola götürüldü. Her iki kardeş daha sonra hastaneye götürülerek doktor raporu alındı. Raporda, vücutlarında tornavida izleri bulunan kardeşler, Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Olayda aldıkları bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Umut Yasin Ş. ve Levent T.'nin, üç saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alındıkları öğrenildi. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi.

Taraflara ait her iki otomobil incelenmek üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


CİHAN