Kız oyunları

Kız oyunları denilince ortaya dökülen sayısız tür ve alt kategori bulunuyor. Üstelik sürekli genişleyen bu kategoriler şimdilerde adeta ayrı bir dünya haline geldi.

Kız oyunları
01 Nisan 2014 Salı 11:02 tarihinde eklendi, 2.306 kez okundu.

Bu renkli, neşeli ve dipsiz dünya içinde: giysi giydirmeden, makyaja; kuaför oyunlarından, temizliğe; bebek bakımından, pasta oyunlarına kadar pek çok tür bulunuyor. Ayrıca bunun dışında karakterlere özel Barbie, Cindy, Winx, Sue, Bratz gibi oyunlar da var. Bütün bunlar kızlara yönelik olarak geliştirilen kız oyunları bunlardan yalnızca birkaçı. Bu oyunların özel olarak derlenen en güzel örneklerine, bebekoyunu.com.tr adlı siteden ulaşabilirsiniz.
 

yemek oyunları


Bir bakıma kız oyunları, temel ihtiyaçlardan yola çıkılarak üretilmiş. Beslenme ihtiyacı yemek oyunlarına, giyinme ihtiyacı ise giysi giydirme oyunlarına ilham olmuş gibi görünüyor. Yemek oyunları adı ile başlı başına bir tür olan flash oyunlar ise her geçen gün popülerliğini artırıyor. Yemek yapma oyunlarında, minik oyuncular dikkate alındığı için kullanımı zor olmayan bir oyun havası hakim. Temel mantığı oldukça basit olan bu oyunları oynamak ta dolayısıyla büyük bir zahmet ve çaba gerektirmiyor.
 

Fakat daha karmaşık oyunlardan zevk alan oyun severler de elbette ki mevcut bulunmakta. Oyun oynamakta gözetilen temel amaç, eğer zeka geliştirmek ve daha verimli vakit geçirmek ise tercihler de bunu takiben zeka oyunları türüne yöneliyor. Dikkat problemleriniz varsa bu tür oyunlar tam sizlere göre. Yaratıcı düşünme becerilerinizi zeka oyunları ile geliştirmeniz mümkün.