Kızıl ajan Putin'in kalbini çaldı

Eski KGB ajanı Putin, kalbini 'Kızıl ajan' Anna Chapman'a kaptırdı. İddialara göre First Lady Ludmila, birliktelik yüzünden kendini manastıra kapadı

Kızıl ajan Putinin kalbini çaldı
24 Nisan 2012 Salı 09:52 tarihinde eklendi, 2.903 kez okundu.

 

Mayıs ayında Kremlin'e dönmeye hazırlanan Rusya Başbakan'ı Vladimir Putin'in yanında 19 yıllık eşi değil, Rus ajan Anna Chapman olacak.

James Bond filmlerinden çıkmış gibi duran seksi ajan, 2010'da ABD'de yakalandıktan sonra Rusya'ya iade edilmiş, daha sonra da Putin'in partisi Birleşik Rusya'nın gençlik hareketine katılmıştı. İngiliz Daily Mail gazetesinin iddiasına göre bu birliktelik First Lady Ludmila'nın gözlerden uzaklaşmasına sebep oldu. Diğer yandan, politikacının Rus jimnastikçi Alina Kabayeva'yla birlikte olduğu ve Kabayeva'nın Putin'den çocuk doğurduğu bile öne sürülmüştü.
 
Manastırda inzivaya çekildi
Yetkililer tarafından yalanlansa da First Lady'nin Estonya sınırı yakınlarındaki Yelizarov manastırına kapandığı yönündeki iddialar bölge halkı tarafından doğrulanıyor. 4 Mart'taki devlet başkanlığı seçimleri sonuncusu olmak üzere, Putin çiftinin geçen iki senede sadece iki kez birlikte görünmesi dedikoduları ateşliyor.

Akşam