''Kızım NEREDE''

Kaza, saat 08.00 sıralarında D-100 Karayolu Ankara istikameti Ayvansaray ayrımında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Ercan Kaya yönetimindeki 34 FBT 83 plakalı otomobil, Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle yol ortasına savruldu. Kaza sonrası Ercan Kaya ile otomobilde bulunan

Kızım NEREDE
21 Aralık 2014 Pazar 11:45 tarihinde eklendi.
Kaza, saat 08.00 sıralarında D-100 Karayolu Ankara istikameti Ayvansaray ayrımında meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, Ercan Kaya yönetimindeki 34 FBT 83 plakalı otomobil, Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle yol ortasına savruldu. Kaza sonrası Ercan Kaya ile otomobilde bulunan Süleyman Doğan, Esma Fırat ve Betül Kaya ile adı henüz öğrenilemeyen bir kadın çeşitli yerlerinden yaralanırken, araç da bulunan sürücünün 6 yaşlarındaki kızı ise kazadan yara almadan kurtuldu. Korkan ve uzun süre ağlayan küçük kız, üşümemesi için bir taksiye bindirilerek bekletildi.
 
Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralan 5 kişiyi ambulansa bindirdi. Araçtan bir süre çıkartılamayan Ercan Kaya ise, yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucu ambulansa bindirilirken, bir yandan da etraftakilere sık sık 'kızım nerede " diye seslendi. Kız çocuğu ise diğer yaralılarla birlikte Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Esma Fırat’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 
KAZA UCUZ ATLATILDI
 
Bariyerlere çarparak kaza yapan 34 FBT 83 plakalı otomobilin LPG’li olduğu öğrenildi. Kaza sonrası büyük çapta maddi hasar oluşan otomobilin bagaj kısmında bulunan LPG tüpünün patlamaması olası bir faciayı önledi. Kaza sonrası, D-100 Karayolu, Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan aracın iki şeridi kapatması nedeniyle, trafik kontrollü olarak verildi. Kaza yapan otomobilin çekici yardımıyla yol üzerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA