"Kızım tam bir şeytan"

Ünlü pop şarkıcısı Katy Perry'nin babası kızı için ağır eleştirilerde bulundu

Kızım tam bir şeytan
06 Mayıs 2013 Pazartesi 16:49 tarihinde eklendi, 2.433 kez okundu.

Müzik dünyasının en çılgın isimlerinden biri olan Katy Perry'nin dindar babası ünlü şarkıcıdan oldukça şikayetçi.


İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre şarkıcının vaiz olan babası Keith Perry, şarkıcı hakkında ağır eleştirilerde bulundu.
 
ABD'de kiliseleri dolaşarak cemaatlere vaaz veren Keith Perry, kızının yaptığı işler ve hayat tarzının kendisini çok rahatsız ettiğini söylüyor.
 
Şarkıcının annesi ile birlikte vaazlar veren baba Perry, konuşmacı olarak katıldığı toplantılarda kızları Katy Perry'nin hayatını doğru yola sokması için cemaatten Tanrı'ya dua etmelerini istiyor.
 
Kızından bahsederken 'şeytan kız' sözlerini kullanan babanın sert eleştirileri bununla da sınırlı kalmıyor. Vaiz baba, Tanrı yerine Katy Perry'e taptıkları için kızının konserini izlemeye giden hayranlarının da günahkar olduğunu söylüyor.
 
Güzel şarkıcının dünya çapında popülerlik kazanmasını sağlayan 'I kissed a girl and I liked it - Bir kızı öptüm ve hoşuma gitti' gibi sözlerin oldukça dindar olan baba Perry'i çileden çıkardığı tahmin ediliyor.
 
Babasının şeytan olmakla suçladığı Katy Perry ise bu ağır eleştirilere rağmen inançsız biri değil.
Zira genç şarkıcı eski bir röportajında 'Belli bir kiliseye devamlı olarak gitmiyorum ama Tanrı hala benim içimde ve onunla her gün konuşuyorum' açıklamasında bulunmuştu.

Gazeteport