'Kızıma sakın dokunma'

Pascal Nouma, hakkında bilinmeyenleri ‘Private Lounge’ programında anlattı. Röportajdan çıkan sonuç; Pascal rahat ama kızı söz konusu olduğunda aslan kesiliyor

Kızıma sakın dokunma
06 Temmuz 2011 Çarşamba 08:35 tarihinde eklendi, 1.508 kez okundu.

 

* World Travel Channel’da pazar akşamı ekrana gelecek programın Nişantaşı’ndaki çekiminde samimi açıklamalar yapan Pascal, öncelikle futbola başlama hikayesini anlattı. Fransa’da yetiştiği çevrenin zorluklarından bahsederken, “Arkadaşlarım gibi olmamak için futbol oynamayı tercih ettim. Çünkü çok kötü bir insandım ve futbol iyi biri olmam için şanstı” diyor.
 
* Türkiye’ye geliş hikayesi de ilginç. İlk teklif geldiğinde “Kesinlikle olmaz” dediğini   anlatan Pascal Nouma, kısa     sürede Türkiye ve Türk insanına alışmış. Şimdi, geldiğinde “Burası ne kadar güzel bir ülke” dediğini anımsıyor.
 
* Pascal hakkında bir bilinmeyen daha. Sağlıksız olduğunu bilmesine rağmen sadece bir öğün yemek yiyor. Kahvaltı ve akşam yemeği yok. Bulgur pilavını çok seviyor. Hamsiye bayılıyor. 
 
* En hassas olduğu noktaysa 15 yaşındaki kızı: “Geçen gün beni aradı ve ‘Baba, benim bir erkek arkadaşım var’ dedi. İlk sevgilisi... Ben de beni    tanıyıp tanımadığını sordum. ‘Evet senin deli olduğunu biliyor’ dedi. Ona ‘Sakın kızıma dokunma’ dedim. Kıskandım, o benim bebeğim. Ama hayat böyle bir şey işte.” 

Milliyet