Kızına tecavüz edeni bıçaklayıp dakikalarca dövdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir baba, kızına tecavüz ettiğini öne sürdüğü şahsı bıçakladıktan sonra kardeşiyle birlikte sokak ortasında insanların gözleri önünde dakikalarca darp etti.

18 Aralık 2013 Çarşamba 19:26 tarihinde eklendi.

Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre dün kızının tecavüze uğradığını iddia ederek polise şikayetçi olan aile bugün zanlıyı takibe aldı. Yayla Yolu Kavşağında iddiya göre E.Ö.'yü (32) 20 yaşındaki B.K.'yı tecavüz ettiği gerekçesiyle kızın babası N.K. (44), kardeşleri S.A.K. (40) ile Y.K. (30) tarafından takip edildi.

Yolda birden E.Ö., kızın babası ve amcaları tarafından saldırıya uğradı. E.Ö. bir kasap dükkanına girip canını kurtarmaya çalıştı. Ancak kızın babası ve amcaları kasap dükkanında yakaladığı E.Ö.'yü önce bıçaklayıp daha sonra dışarı çıkartıp vatandaşların gözleri önünde dakikalarca dayak attı.

Kanlar içinde kalan E.Ö.'yü sağlık ekipleri müdahale ederek Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis, kızın babasını ve amcalarını gözaltına aldı. Bıçaklanma anı ve dayak olayı işyeri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. E.Ö. hastanede tedaviye alındı. Kızın babası ve amcaları polis tarafından sorguya alındı.


CİHAN