"Kliplerimde baklavalı vücudum gözükebilir"

Üç çocuk babası Rafet El Roman "Yaşadığım sürece dört hatta beş çocuğum olabilir" dedi.

Kliplerimde baklavalı vücudum gözükebilir
08 Ocak 2012 Pazar 13:52 tarihinde eklendi.

 

Eski eşi Tuğba Altıntop'tan Şevval ve Su adında iki kızı ve geçtiğimiz yıllarda ilişki yaşadığı Yeşim Eryıldırım'dan Edvan Baray isimli bir oğlu olan Rafet El Roman; yeni yılda bir çocuğunun daha olmasını istediğini söyledi. "2012 ile ilgili çok hayallerim var. Bir 'best of' albümü düşünüyorum. Bir tane de sinema projem olacak. Yeni yıldan tabii ki aşk da istiyorum" diyerek şunları anlattı...
 
KISA SOLUKLU AŞKLAR ?
Sabah'tan Özlem Avcı'nın haberine göre, aşk şarkıları yazan bir adamın aşksız yaşaması olmuyor... Hayatta gerçekten erişilebilecek her şeye eriştim. Aşkı da, aileyi de gördüm, yaşadım. Ama baktığımda hayatımın çoğunu yalnız geçirmişim. Sanırım, kısa soluklu aşklar yaşadığım için böyle oldu... ? Kendime bu yıl için bir hedef koydum. Bu yıl o insanla karşılaşırsam evlenebilirim! Çocuk da olabilir; neden olmasın? Hayat bu; ben yaşadığım sürece dört hatta beş çocuğum olabilir. Yeter ki onlara bakabilme gücüne sahip olayım. ? Çocuk gelirse hoş gelir. Yeni bir dünyalı doğmuş olur. Biz bu hayattan göç edeceğiz ama en az 20-30 yıl daha yaşayacağımı ümit ediyorum. Ufak bir bebeği, onun kuracağı hayalleri, gideceği yolları düşünüyorum da; böyle bir insanı dünyaya getirmek önemli. Ama nüfus ayarını da kaçırmamak lazım!
 
ARTIK EVLİLİĞE KARŞI DEĞİLİM
* Aşktan hiç bir zaman pes etmedim. Bitmiş tükenmiş, kapılarını aşka kapatmış bir adam değilim. Aksine, aşk isteğim her gün daha da artıyor. Hayatımı geçireceğim insanı galiba geç bulacağım ama iyi olacaK...
* Eskiden evliliğe karşıydım ama bunun yanlış olduğunu görüyorum. İlişkilerde güven azalıyor ama evlilik, aile ortamı ve çocuklar birliktelikleri pekiştiriyor.
 
KLİPLERİMDE BAKLAVALI VÜCUDUM GÖRÜLEBİLİR
Rafet El Roman, 10 kilo verdiğini belirterek "Spor yapmaya başladım. Hayranlarım, bu yıl çekeceğim kliplerde baklavaları çıkmış bir vücut görebilir" dedi. Saçlarındaki beyazların arttığına dikkat çeken ünlü şarkıcı, şunları söyledi: "Yeni klibim için saçlarımı beyazlatıyorum. Hayatından bezmiş, her şeyini yitirmiş, son demlerini yaşayan birini canlandıracağım. Zaten artık yaş ilerledikçe beyazlarım doğal olarak artıyor..."

Habertürk