Klose'den derslik davranış

Serie A'da Lazio'nun forveti Klose, Napoli filelerine elle attığı golün ardından hakeme giderek elle golü kaydettiğini itiraf etti. Hakem golü iptal etti.

Kloseden derslik davranış
27 Eylül 2012 Perşembe 14:53 tarihinde eklendi.

 

Lazio'nun Napoli ile San Paolu Stadı'nda karşı karşıya geldiği mücadelede futbolsever eşine az rastlanan bir ana şahit oldular.
 
Lazio'nun kullandığı köşe atışında topa eliyle müdahele eden Miroslav Klose rakip fileleri havalandırınca ortalık karıştı. Napoli oyuncuları golün iptal edilmesi istemiyle hakemin etrafını sararken Klose maçın hakemine gidip golü elle attığını itiraf etti.
 
Bu itirafın ardından mücadelenin hakemi Luca Banti golü iptal ederken Napolili futbolcular Klose'yi bu davranışından dolayı tebrik ettiler. Napoli'nin yıldız isimlerinden Paolo Cannavaro maçın ardından yaptığı açıklamada Klose'nin örnek bir davranış sergilediğini belirterek oyuncunun Fair Play ödülüne aday gösterilmesi gerektiğini belirtti.
 
Serie A'da 5. hafta mücadelesinde Napoli kendi evinde Lazio'yu 3-0 ile geçerken bir dönem Lazio'da forma giyen Di Canio da West Ham United takımında forma giydiği dönemde rakip kalecinin sakatlandığını görerek mutlak bir gol pozisyonunu değerlendirmemiş ve 2001 yılında Fair Play ödülünü elde etmişti.

sporx