Kobilere nefes aldıran kredi

Mersin’in Tarsus İlçe Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında üyelere yönelik kredi protokolü imzalandı.

Kobilere nefes aldıran kredi
08 Şubat 2013 Cuma 18:21 tarihinde eklendi.

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen imza törenine TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karagözlü, TEB Çukurova Bölge KOBİ Satış Müdürü Şule Binöz, TTSO Genel Sekreteri Ali Ukav, Tarsus Şube Müdürü Aysun Özçelik, Çukurova Bölge Tarım Bankacılığı Bölge Yöneticisi Ali Karacalar, Tarsus Şube İşletme Satış Yöneticisi İbrahim Can Özdemir, Tarsus Şube KOBİ Bankacılığı Satış Yetkilisi Hanife Geçer katıldı.

İmza töreninde konuşan TTSO Başkanı Mehmet Karagözlü, kredi protokolünden Tarsus TSO üyelerinin faydalanabileceklerini söyledi.
 
Şule Binöz ise “Nefes Aldıran Kredi Kampanyası ile Türk Ekonomi Bankası’ndan (TEB) ‘Taksitli Ticari Nakit Kredi’ alan KOBİ’ler, ödemeye 3 ay sonra başlayabiliyor. 36 aya varan vadelerde, 500.000 TL tutarına kadar olan krediden faydalanan KOBİ’ler, ‘Benim İşyerim Sigortası' ile kredi komisyonlarında da indirim elde ediyor.” dedi.
 
Konuşmaların ardından TTSO ve TEB arasındaki 'KOBİ'lere nefes aldıran kredi' protokolü TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karagözlü ve TEB Çukurova Bölge KOBİ Satış Müdürü Şule Binöz arasında imzalandı.