Kocadon’a yurtdışı yasağı kalktı

Rüşvet, usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarıyla gözaltına alınıp, 100 gün tutuklu kaldıktan sonra görevine iade edilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile 8’i belediye çalışanı 78 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Kocadona yurtdışı yasağı kalktı
08 Mart 2013 Cuma 10:50 tarihinde eklendi.

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen dördüncü duruşmada, mahkeme Kocadon ile DP’li Meclis Üyesi Mehmet Özsert, İmar İşleri Müdürü Haluk Ayti ve Başkan Danışmanı İnşaat Teknikeri Onur Çevik’in yurt dışına çıkış yasakları kaldırıldı.


Duruşma dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için ertelendi. DHA muhabirine telefonla açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’a hizmet etme aşkından ve toplum sevgisinden başka bir amaçlarının olmadığını defalarca söylediklerini belirterek, “Kış sezonunda organize ettiğimiz bazı turizm fuarlarına katılamadım. Yurt dışı yasaklarımızın kalkması ile ilçemizi yine bu fuarlarında tanıtmaya devam edeceğiz. Bu kararın verilmesi demokrasi ve adalete olan inancımızdaki haklılığımızı bir kez daha ortaya koydu. Bodrum için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz” dedi.


DHA