Kocaeli Emniyeti'nde değişiklikler devam ediyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişiklikleri bugün de devam etti. Son olarak Kocaeli'de 3 Emniyet Müdür Yardımcısının görev yerlerinde değişikliğe gidildi.

07 Ocak 2014 Salı 19:30 tarihinde eklendi.
 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Müdürü olan Mehmet Ağzıbağlı, Eğitim Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Bunu daha sonra KOM Şube Müdür Yardımcısı Abdülkadir Demir'in görevden alınması ve Güvenlik şube Müdür yardımcılığı görevine getirilmesi izledi.

Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Çavdar Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne, İstihbarat Şube Müdürü Metin Canbay Personel Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Turan Şahin de Silah ve Patlayıcı Maddeler Mube Müdürlüğü emrine atanmıştı.
 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ndeki bu görev değişikliği devam etti. Kısa bir süre önce KOM Şubesi'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Abdülkadir Demir'in yerine tayin edilen Hakan Başkal Lojistikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirildi. Hakan Başkal'dan boşalan koltuğa da Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan İmamoğlu atandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Bilal Boğaz da Hassas Koruma Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev değişikliklerinin devam edebileceği öğrenildi. 

DHA