Kocaelispor Kongresi yapılamadı

Olağanüstü kongre kararı alan ve Orhan Görmez başkanlığındaki eski futbolculardan oluşan yönetimin de görevi bırakma kararı aldığı Kocaelispor'da, bu akşam yapılması gereken kongre, oy kullan hakkı bulunan 418 kişiden sadece 16 kişinin gelmesi nedeniyle yeterli sayıya ulaşamadığından yapılamadı.

Kocaelispor Kongresi yapılamadı
20 Şubat 2013 Çarşamba 19:03 tarihinde eklendi.

 

Bir zamanlar komşu kent takımı Sakaryaspor gibi Türkiye Birinci Ligi'nde fırtına gibi esen ve bugün 3. Lig'de kalma mücedelesi veren Kocaelispor'da, kulübü kapanmaktan kurtaran Orhan Görmez başkanlığındaki eski futbolculardan oluşan mevcut yönetim yeterli desteği bulamadı. Yönetim bir daha görevi talip olmayacaklarını belirterek olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yönetime de talip olan çıkmadı. 
 
Toplam 1052 üyesi olan Kocaelispor'da bugün saat 17.00'de yapılması gereken olağanüstü genel kurula, oy kullanma hakkı bulunan 418 üyeden sadece 16'sı geldi. Olağanüstü kongre olduğu için toplantının açılabilmesi için yeter sayı olan 45 kişiye ulaşılamadığından kongre başlayamadı ve daha sonra zabıt tutularak iptal edildi. 
 
Bu durumda göreve devam edecek olan Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen yaptığı açıklamada "Sadece Kocaeli'de değil Türkiye'de herkes Kocaelispor'un bu durumuna üzülüyor. Başbakan'ın söylemesine rağmen takıma destek olan çıkmadı. 3- 5 kişinin desteğiyle bu iş olmuyor. Bundan sonrasında diliyorum ki bu gençlere, Kocaelispor'a sahip çıksınlar. Başka Kocaelispor yok" dedi.

DHA