Kocaelispor'da Nebil Uzun dönemi

Kocaelispor'da yapılan kongrede tek aday olan Nebil Uzun başkan oldu.

Kocaelisporda Nebil Uzun dönemi
09 Mayıs 2013 Perşembe 22:27 tarihinde eklendi.

 

Bir zamanlar 3 büyükler Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın korkulu rüyası olan ve şu anda Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılan ve mevcut başkan Orhan Görsen'in aday olamadığı kongrede Nebil Uzun tek başkan adayı olarak katıldı.

Geçtiğimiz hafta çoğunluğun sağlanamadığı kongreye bu hafta da katılım az oldu. Özer Altan'ın divan başkanlığı yaptığı ve 425 kongre üyesinden 86'sının katıldığı kongrede Nebil Uzun tek aday oldu. Kocaelispor'u daha iyi noktalara taşımak için mücadele edeceklerini belirten Uzun şöyle konuştu: 
 
"Umut ediyorumki yönetici arkadaşlarımızla birlikte kulübü daha iyi noktalara getireceğiz. Öncelikle hedefimiz mevcut kadromuzu koruyup ilimizden ve çevre illerimizden yetenekli gençlerimizi çevremize katıp daha iyi şartlarda Kocaelispor formasını hakeden arkadaşlarımıza şans tanıyıp iyi noktalara taşımak olacaktır.

Uzun zamandır basında çıkan ve bir takım sıkıntılardan dolayı biraz bölünmüşlük oldu. İlk hedefimiz kentimizde yaşayan sanayicisinden, işadamından medya mensuplarına ve taraftarlarımıza kadar kıcası tüm kent halkımızın bütünleşmesini sağlamak olacaktır. Bununla ilgili ciddi adımlar atacağız. Bununla ilgili projelerimiz mevcuttur." 
 
Nebil Uzun'un listesi şu kişilerden oluştu: 
 
"İsmail Alioğlu, İlyas Çakır, Yüksel Gümüş, Abdullah Zorlu, Şener Çalık, Muharrem Satır, Ali Okumuş, Faruk Kurnaz, Aykut Gödek, Suat Önder, Hayrullah Demiral, Bekir Can Lüleci, Ahmet Dindar, Vedat Özdenizer, İsmail Can Muti, Cengiz Harman, Engin Katanalp'den oluşuyor."

DHA