Kocaman istiyor ama

Devre arasında Fenerbahçe’ye dönme ihtimali beliren Uruguaylı oyuncu için Aykut Kocaman ile yönetim arasında fikir ayrılığı yaşandı. Yöneticiler, hocanın istemesine karşın takımı yarı yolda bırakan Lugano’nun dönüşüne sıcak bakmıyor

Kocaman istiyor ama
29 Kasım 2011 Salı 08:49 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe ile sezon başında yollarını ayıran Diego Lugano, geri dönmek istediğini resmen açıkladı ancak yönetim ile Teknik Direktör Aykut Kocaman arasında bu oyuncunun transferi konusunda görüş ayrılığı ortaya çıktı.
 
Şike soruşturması kapsamında sarı-lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesinin ve küme düşme olasılığının belirmesinin ardından sözleşmesindeki maddeyi kullanıp, yönetimin iradesi dışında 3 milyon Euro bonservis bedeli ile PSG’ye transfer olan Lugano, yeniden Fenerbahçe’nin kapısını çaldı.
 
Fransa’da istediği havayı yakalayamayan ve çoğu zaman yedek kulübesinde oturan Uruguaylı oyuncu geçtiğimiz hafta İstanbul’a yaptığı bir günlük ziyarette sarı-lacivertli ekibi çok aradığının da mesajlarını vermişti.
Fenerbahçe Yönetimi, Lugano’ya takımı yarı yolda bıraktığı için soğuk bakarken, savunmasında kimi zaman sorunlar yaşayan Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, Uruguaylı oyuncuya sıcak baktığı bildirdi. Ancak yönetim, Lugano’nun geri dönmesinin sakıncalı olacağına karar verip, Kocaman’ın bu düşüncesine katılmadığını açıkladı.
 
Lugano, Fenerbahçe’nin isteksiz tavrı nedeniyle zorda kalırken, Kocaman ile Yönetim Kurulu arasında bu konuda yeni bir görüşme yapılması kararlaştırıldı. Genç çalıştırıcının, Urguaylı yıldızın sadece savunma değil, hücumda da kendileri için ciddi silah olduğunu hatırlatıp, şampiyonluk yolunda bu transferin önemine vurguda bulunacak. Ancak bu konuda son karar her zamanki gibi Başkan Aziz Yıldırım’a ait olacak. Yıldırım’ın onay vermesi halinde Lugano’nun tekrar Fenerbahçe’ye dönmesinin önü açılacak.

Milliyet