Kocaman'a kocaman salvo

Türk spor medyasının önemli kalemlerinden Hıncal Uluç son açıklamasında Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman için sert konuştu: "Hoca değil.."

Kocamana kocaman salvo
06 Ağustos 2012 Pazartesi 20:22 tarihinde eklendi.

 

Türk medyasının usta yazarlarından Hıncal Uluç Sabah TV'de "Hıncal Uluç ile 90 saniye" programında çarpıcı açıklamalar yaparken, Fenerbahçe sportif direktörü ve teknik direktörü Aykut Kocaman için sivri yorumlarda bulundu. Uluç "Aykut Kocaman hoca değil" dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü;
 
"Aykut Kocaman'ın bir hoca olmadığını, Fenerbahçe'nin başına yakışmadığını yıllardan beri söylüyorum. Aykut'un orada olmasının sebebi Türk medyasında artık "Azizsilin" diye adı gayet açık ve net konan iğnelere gık çıkarmaması. Aziz Yıldırım ne derse ona boyun eğmesi, onun her dediğine "evet" demesi onu orada tutuyor. Sen ne dersen de, Fenerbahçe hangi sonuç alırsa alsın Aziz Yıldırım'ın kafası değişmedikçe Aykut Kocaman orada kalmaya devam edecek. Fenerbahçe'de başarısız olmayı sürdürecek.
 
ULUÇ'U KOŞTURACAK TRANSFER!
 
Uluç Türkiye'deki transferlerin heyecan ibresi açısından yeterli seviyede olmadığını belirtirken; "Türkiye'de sadece Fenerbahçe değil, Türkiye'de yapılan hiçbir transfer beni heyecanlandırmıyor. Ben hep söylüyorum ki her takımın her sene, seyirciyi heyecanlandıracak, bu bir anonim şirketi olduğuna göre store'ları dolduracak, satış rekorları kırdıracak ve de tribünlerde koltukların peşin sezon başında satılmasına sebep olacak transferler yapması lazım. Öyle birini alacaksın ki onun üzerinde yazılı formayı almak için ben GS Store, FB Store, BJK Store'a koşucam ve onun parası çıkacak zaten. Öyle bir adam alacaksınki 12 yıldır stadyuma gitmeyen Hıncal Uluç, "Hayır ben bunu görmeliyim" diyerek stada koşacak. Böyle bir transfer var mı? Yok" ifadelerini kullandı.
 
(Sabah)