Kocaman'dan Lugano'ya veto

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Lugano'nun sarı lacivertlilere geri dönme isteği Aykut Kocaman'a takıldı.

Kocamandan Luganoya veto
03 Haziran 2012 Pazar 14:16 tarihinde eklendi, 4.047 kez okundu.

 

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fenerbahçe'yle birlikte birçok futbolcunun ismi birlikte anılıyor... Bunlardan bazıları daha yeni gündeme gelirken, bazıları da Sarı-Lacivertliler için hiç yabancı değil...
 
Şu günlerde de en çok konuşulan isim Diego Lugano... Fenerbahçe'de forma giydiği dönemlerde herkesin gönlünde taht kuran ve PSG'ye giderken bile taraftarların yoğun ilgisiyle uğurlanan Uruguaylı yıldızın yeniden Fenerbahçe'ye dönebileceği konuşuluyor. Sarı-Lacivertli takımdan geçtiğimiz yıl sıkıntılı süreç nedeniyle ayrılan ve Fransa'nın PSG takımına transfer olan Uruguaylı defans oyuncusuyla ilgili son dönemde ülkesinin basınında da Fenerbahçe'ye yakın olduğu şeklinde haberler çıkıyordu. Lugano bu söylentileri her ne kadar yalanlayıp PSG'de mutlu olduğunu ifade etse de, çocuklarının İstanbul'u özlemesi nedeniyle ailesi tarafından baskı geldiği, F.Bahçeli taraftarların sevgisinin de dönüşe olumlu bakmasını sağladığı ifade ediliyordu.
 
CESUR YÜREK'E SICAK BAKMIYOR
 
Lugano'nun yeniden Fenerbahçe'ye dönmesi gündeme gelince, ister istemez tüm dikkatler teknik direktör Aykut Kocaman'a çevrildi. Kocaman kanadından bakıldığında ise durum çok net... Tecrübeli hoca, Diego Lugano ile kesinlikle çalışmak istemiyor. Bu düşüncelerini yönetime de ileten genç teknik adam, Yobo'yla devam edilmemesi gibi elzem bir durum olmadıkça, Uruguaylı'nın dönüşüne kesinlikle sıcak bakmıyor.
 
(Habertürk)