Kocaoğlu, organlarını bağışladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ni (KESİAD) ziyaret etti.

Kocaoğlu, organlarını bağışladı
16 Ağustos 2013 Cuma 10:37 tarihinde eklendi.

KESİAD’ın düzenlediği toplantıda sanayicilerin sorunlarını dinleyen Kocaoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü’nün 'Hayat İçinde Hayat Var' sloganıyla düzenlediği organ bağışı kampanyasına da katılarak organ bağışında bulundu.

Başkan Kocaoğlu, KESİAD’ın periyodik olarak düzenlediği geleneksel kahvaltıya katıldı. Kemalpaşa ilçesinin protokolü ile sanayicilerini bir araya getiren toplantıya Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Kemal Porsuk, Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Aydın Telseren, Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Başkanı Mustafa İduğ ve İl Sağlık Müdürü Bedia Türkkyılmaz da katıldı. Başkan Kocaoğlu, görüşmelerin ardından, İl Sağlık Müdürlüğü’nün 'Hayat İçinde Hayat Var' sloganlı organ bağışı kampanyasına da katılarak organ bağışında bulundu.

Toplantıda, sanayicilerin sorularını yanıtlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, çeşitli konularda önemli bilgiler verdi. Bölgedeki itfaiye biriminin özel donanıma sahip olması gerektiğine vurgu yapan Kocaoğlu, bu konuda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Başkan Kocaoğlu, ulaşım konusunda şunları söyledi: “Buraya metronun gelmesi, hızlı trene bağlandı. Hızlı tren banliyö olarak kullanılacak. Onun güzergah tespitleri için çalışıyoruz. Hızlı tren, aynı zamanda metro hattı olarak da kullanılacak. Ayrıca, bizim Otogar’a kadar bir ilk etap projemiz vardı. Hızlı trene bağlandığı için onu da Ulaştırma Bakanlığı ile görüşüyoruz.”


CİHAN