Kocasakal söyledi, sosyal medyayı salladı

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, önceki gece Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda sabaha kadar devam eden "Adalet ve Demokrasi Nöbeti" sırasında, Grup Yorum'un "Sıyrılıp Gelen" adlı şarkısını söyledi.

Kocasakal söyledi, sosyal medyayı salladı
12 Şubat 2015 Perşembe 19:27 tarihinde eklendi, 1.768 kez okundu.
Bir avukat tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o görüntüler, sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.
 
İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, önceki gece Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda sabaha kadar devam eden "Adalet ve Demokrasi Nöbeti" sırasında, Grup Yorum'un "Sıyrılıp Gelen" adlı şarkısını söyledi. Bir avukat tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o görüntüler, sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.
 
Ümit Kocasakal, önceki gün saat 15.00'de başlayıp ertesi günü sabah 08.00'e kadar devam eden eylem sırasında, Baro Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir ve Ankara Baro Başkanlarıyla birlikte eraber İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto etmek amacıyla "Adalet ve Demokrasi Nöbeti" tuttu. 
 
Kocasakal, eylem sırasında, Grup Yorum'un sevilen şarkısı "Sıyrılıp Gelen"i de seslendirdi. Şarkıyı son derece düzgün okuyan ve tonlamaların hakkını veren Ümit Kocasakal, parça bittikten sonra, "Başsavcı'ya 'Slogan atmayacağız' dedik, ama şarkı söylemeyeceğiz demedik" şeklinde espri yaptı.