Kocasının ayakkabısını satışa çıkardı

Sanal alışveriş furyası hemen herkesi sararken; ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın eşi Ahu Yağtu da, internette kurduğu site ile dikkat çekiyor.

Kocasının ayakkabısını satışa çıkardı
01 Mart 2013 Cuma 12:37 tarihinde eklendi, 1.902 kez okundu.

 

2 hafta önce ikinci el ürünlerin satıldığı bir site kuran Yağtu, buradan kocasının ayakkabılarını satışa çıkardı. Geçen yıl Mart ayında Cem Yılmaz ile dünayevine giren ve Ağustos'ta Kemal bebeğin doğumu ile oyuncu-mankenlik kariyerini sonlandırarak iş hayatına atılan Ahu Yağtu, sitesinden hayli umutlu. Ünlü komedyenin gösterilerinde giydiği İtalyan Pollini marka siyah botu 320 liradan satışa sunan Yağtu, Church's marka siyah kösele ayakkabılarını da 380 lira fiyat biçti. Ancak Yağtu, bu ayakkabı ve botun ünlü komedyene ait olduğunu gizledi.
 
Ahu Yağtu'nun, kocasını reklam aracı olarak kullanmak istemediği için adından bahsetmediği belirtilirken; ayakkabıların Cem Yılmaz'a ait olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte kısa süre içerisinde satılacağına kesin gözle bakılıyor.
 
Her iki markanın da lüks sınıfına girdiği ve yeni ayakkabı modellerinin 500-600 liradan satıldığı ifade ediliyor. Hakkında çıkan 'Koca parası yiyor' sözlerini yalanlamak istercesine alışveriş sitesindeki işine dört elle sarılan Yağtu, ayakkabıların adresini de Cem Yılmaz üzerinden kazanç sağladığını göstermek istemediği için saklıyor.