Koç'un net kârı 2,7 milyar TL

Koç Holding'in 2013 yılındaki toplam konsolide satış gelirleri 66,2 milyar TL, ana ortaklık payları net kârı ise 2,7 milyar TL olarak gerçekleşti.

Koçun net kârı 2,7 milyar TL
21 Şubat 2014 Cuma 21:08 tarihinde eklendi.



Koç Holding’in 2013 yılı finansal sonuçlarını değerlendiren Koç Holding CEO’su Turgay Durak, şu ifadeleri kullandı:

“2013 yılında, Mayıs ayının üçüncü haftasındaki FED açıklamaları öncesi ve sonrası olarak bakıldığında, birbirinden farklı iki dönem yaşandı. Faaliyette bulunduğumuz sektörler açısından da bakıldığında hemen her sektörün konjonktürden farklı etkilendiğini gördük. Tüm belirsizliklere ve zorlu piyasa koşullarına karşın Topluluk olarak 2013 yılını yıl başındaki hedeflerimize paralel neticelerle kapatıyoruz.

Koç Topluluğu olarak Türkiye’nin uzun vadeli büyüme potansiyeline olan inancımızla, ülkemize en yüksek katkıyı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemiz ve Topluluğumuz için yarattığımız katma değer ve başarılı sonuçlar, 80 bini aşkın çalışanımız ve yöneticilerimiz, birlikte çalışarak milyonlarca tüketicinin hayatına dokunduğumuz 10 bini aşkın bayimiz, güçlü yan sanayi şirketlerimiz ve çalışanlarımızı temsil eden sendikalar ile oluşturduğumuz sinerjinin ve büyü


CİHAN