Komşu kadınla ihanet bilgisayardan çıktı

Kendisinden boşanmak isteyen kocasının, komşu kadınla ilişki kaydını bulan eş 250 bin TL tazminat istedi.

Komşu kadınla ihanet bilgisayardan çıktı
17 Mayıs 2015 Pazar 14:04 tarihinde eklendi, 1.501 kez okundu.
İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası emekli memur M. S. (52) yaklaşık 4 ay önce eşi Z.S.'den boşanmak için İzmir Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. M.S., avukatı aracılığıyla açtığı davada eşiyle aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu öne sürdü. Eşi ve çocuklarına nafaka ödemeyi kabul ettiğini, birikimleriyle aldığı tek evini de onlara bırakacağını söyledi. Kocasının açtığı boşanma davasına anlam veremeyen Z.S., mahkemede eşiyle zaman zaman tartıştıklarını ancak eşini sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söyledi.
 
ŞOK EDEN VİDEO
Takvim'in haberine göre, eşi evi terk ettikten sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya devam eden Z.S., kız kardeşiyle bilgisayar üzerinden görüşürken içinde fotoğraflar olan bir dosya olduğunu fark etti. Tesadüfen gördüğü dosyayı açan kadın, kızlarının yer aldığı fotoğraflara bakarken bir de video olduğunu gördü. Kızlarının kayıt ettiğini düşündüğü videoyu açan Z.S. şok oldu. Videoda yer alan görüntüde kendisinden ayrılmak isteyen kocasının kendi evlerinde başka bir kadınla birlikte olduğunu gördü.
 
250 BİN LİRA TAZMİNAT
Z. S., kocasıyla birlikte olan kadının kendileriyle aynı sitede oturan ve eşi şehir dışında çalışan komşuları A.T. olduğunu fark etti. Kocasının kendisinden boşanmak istemesinin asıl nedeninin yaşadığı yasak aşk olduğunu anlayan kadın bilgisayardaki görüntüyü kayıt altına aldı. Avukatı aracılığıyla karşı boşanma davası açan kadın, hem eşinden boşanmak istediğini hem de eşinin 250 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemeye mahkum edilmesini istedi.