Komşu kızı evleniyor

Jennifer Aniston, sevgilisi Justin Theroux ile babasının doğum yerinde evleniyor

Komşu kızı evleniyor
24 Nisan 2012 Salı 08:49 tarihinde eklendi, 1.274 kez okundu.

Brad Pitt ile 2005 yılında boşandıktan sonra özel hayatında iniş-çıkışlar yaşayan Friends dizisinin ünlü oyuncusu Jennifer Aniston Yunanistan’ın Girit Adası’nda ikinci evliliğine hazırlanıyor.

Amerikan magazin basınının haberine göre, kendisi gibi aktör ve ayrıca yönetmen olan sevgilisi Justin Theroux ile bir yıldır birlikte olan 43 yaşındaki ünlü oyuncunun bu yaz Hollywood’dan binlerce kilometre uzaklıkta evleneceği öne sürüldü.

Çifte yakın kaynaklar, evlilik için Jennifer’ın babasının doğum yeri olan Yunanistan’ın Girit Adası’nı seçtiklerini dile getirdi. Jennifer ve Justin’in, düğünlerini adanın gözde konaklama mekanı Elounda Beach Hotel’de yapmaya karar verdikleri ifade edildi.

Çiftin düğün tarihi olarak da temmuz ayını düşündüğü belirtildi. Elounda Beach Otel evlenecekler için, danışmanlık ve hukuki işlemlerin yanı sıra, dini ve resmi nikah işlemleri, gelin çiçeği ve düğün töreni dekorasyonları ile bir şişe şampanya ile nikah şekeri hizmetini 2 bin 300 dolara sunuyor. TMZ magazin sitesi, Yunanistan doğumlu bir babanın kızı olan Jennifer Aniston’un kısa bir süre önce adaya giderek oteli gördüğü ve arkadaşlarına burada evlenmek istediğinden bahsettiğini yazdı.