Komünist başkandan Hopa'ya yardım

Tunceli'nin Ovacık İlçesi’nin Türkiye Komünist Partili (TKP) Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Artvin’in Hopa İlçesi’ne gelerek selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Komünist başkandan Hopaya yardım
29 Ağustos 2015 Cumartesi 15:04 tarihinde eklendi.
Beraberinde su ve gıda maddesi yardımı da getiren Maçoğlu, Hopa Belediye parkındaki Hopa İnisiyatifi üyelerini ziyaret etti. Halkevleri Hopa Şube Başkanı Kamil Ustabaş tarafından karşılanan Maçoğlu, “Doğa ile çok oynamamak lazım. Bunu anladık. Bu toprakları rant alanına çevirmek isteyen kapitalistler, emperyalistler aslında yaptıkları ile ezilenleri zor duruma soktu. Doğanın tahribatı ve insanlara verdiği zarar gerçekten çok içler acısı. İnsanı hayrete düşüren bir vaka var ortada" dedi.
 
“BİZ ELİMİZDEKİNİ PAYLAŞMAYA HAZIRIZ"
 
Hopalılarla acıyı paylaşmak için geldiğini anlatan Maçoğlu, “Devrimciler, ilericiler ve aydınlar ile vicdanı olan her insanın elindekinin bir bölümü paylaşması lazım. Hopa ile ilgili bilgileri aldık ve bir çalışma yaparak buraya geldik. Sadece buraya değil Türkiye’nin hangi köşesi olursa olsun yardıma gideceğiz. Biz elimizdekini bütün dostlarla paylaşmaya hazırız. Ovacık ve Dersim halkının yüreği Hopa’daydı. Ovacık halkının buraya selamını getirdim. Gönlümüz buradaydı bundan sonra fiziken de burada olacağızö diye konuştu.