Konak Belediyesporlu kraliçeler döndü

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme grubu maçlarda adını son 32 takım arasına yazdıran Konak Belediyespor, İzmir'e döndü.

Konak Belediyesporlu kraliçeler döndü
14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:44 tarihinde eklendi.

Bosna Hersek'te düzenlenen UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme grubu maçlarında 3'te 3 yaparak adını son 32 takım arasına yazdıran Konak Belediyespor, İzmir'e döndü.

Bulgar NSA Sofya'yı 2-0, ev sahibi SFK 2000 Sarajevo'yu 2-1 ve Galler ekibi Cardiff City'yi 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başaran ilk kadın futbol takımı olmayı başaran Konak Belediyespor, Adnan Menderes Havaalanı'nda kraliçeler gibi karşılandı.

Göztepe ve Karşıyakalı taraftarların yanı sıra yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek Konak Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nın sporcuları da havaalanında futbolcuları, yalnız bırakmadı. Taraftarlar teknik direktör Hüseyin Tavur ve oyunculara çiçek verirken, futbolcular davul-zurna eşliğinde göbek attı.

Bosna'da takımı yalnız bırakmayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan televizyon programına katılmak üzere İstanbul'da kalırken, rakiplerinin 5 Eylül'de belli olacağını söyleyen Hüseyin Tavur, İzmir'de gördükleri ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Tavur, "Şampiyonlar Ligi'nde de ülkemizi ve kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.


DHA