"Kongreyi kazanan F.Bahçe olmuştur"

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, bu seçimin sonucu, "Biz size güveniyoruz. Daha fazla çalışmanızı istiyoruzdur." şeklinde yorumlanması gerektiğini söyledi.

Kongreyi kazanan F.Bahçe olmuştur
03 Kasım 2013 Pazar 19:59 tarihinde eklendi.

Fenerbahçe'de gerçekleşen seçimli olağanüstü genel kurulun bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kiğılı, "Dün ve bugün iki gün süren kongre neticesinde kazanan Fenerbahçe kulübü olmuştur.

Fenerbahçe tarihinde bir ilk gerçekleşmiş ve 10 bine yakın katılım olmuştur. Bu sonucun ardından biz size güveniyoruz. Daha fazla çalışmanızı istiyoruz denildi. Böyle olunca mesuliyetimiz arttı.

Yönetimimizin zaten yüzde 80'i devam ediyor. Yeni gelen arkadaşlarla kalan 18 aylık süreyi en iyi şekilde bitiririz. Bundan sonraki seçimlere daha çok katılım ve başkan adayları katılırsa hep kazanan Fenerbahçe olacaktır." diye konuştu.

Bir gazetecinin Başkan Aziz Yıldırım kürsüde, 'Bu bir hesaplaşma demişti' demesi üzerine tecrübeli yönetici, "Hesaplaşma değil. 3 Temmuz'dan bu yana gelen birikimin süreci. Genel kurul üyeleri her gün çeşit çeşit haberlere maruz kaldı. Bunun gerginliğinin tezahürü olmuştur." dedi.


CİHAN