"Konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, üç günde yoğun maç oynadıkları için konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını söyledi.

Konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz
29 Ekim 2013 Salı 00:08 tarihinde eklendi.

Takımının Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olduğu karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, bu maçın iki takım adına da önemli belirterek, "Bu maçın sonucu her iki takıma da farklı hedefler işaret verecek bir müsabakaydı.

Deplasmanda oynamamıza rağmen ikinci yarı oyundan memnunum. İlk yarı sahada istediklerimizi yapamadık. Üç günde bir müsabaka oynuyoruz bunun arkasına sığınmak doğru değil. Konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Önümüzdeki maçta bu maçın telafisini yapmak istiyoruz.

Bu akşam onurlu mücadele verdik. Bana göre maçın kırılma anı Henrique'nin pasında topla buluşan Olcan'ın golü kaçırmasıydı. Tüm bunlara rağmen iyi bir oyun performans çıkardık. Sadece sonuç bizim adımıza kötüydü." diye konuştu.

Trabzonspor'da hiçbir zaman hedeflerin bitmeyeceğini vurgulayan Akçay, "Bu takım ve caminın kendini yeniden yeni hedeflere motive etmeye yeteneği var. Sonuçta bir maç kaybettik. Çarşamba gününden itibaren tekrar üzüntümüzü unutup yeni bir yüzle haftaya başlamak zorundayız. Trabzonspor'da asla hedefler bitmez." dedi.

Tecrübeli hoca, maçın hakemi hakkında ise yorum yapmayacağını sözlerine ekledi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Öte yandan basın toplantısına katılan oyunculardan Yusuf Erdoğan, maça durgun bir şekilde başladıklarını ifade etti. Genç oyuncu, "Talihsiz gollerle geriye düştük. İkinci yarı sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı. İkinci yarı bize yakışır oyun sergiledik.

Üçüncü golü de bulabilirdik. 10 kişi kalınca da ataklarımıza devam ettik. Sahada 5 kişi de kalsak bize galibiyet yakışır. Galibiyet için sahaya çıkıyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımızdan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına katılan başka bir futbolcu Soner ise fazla konuşmak istemediğini ve Kasımpaşa'yı tebrik ettiğini kaydetti.


CİHAN