Konteyner faciası: 3 ölü, 3 yaralı

SAKARYA'nın Geyve İlçesi'nde D-650 Karayolu'nda kontrolden çıkarak devrilen TIR'dan düşen ve karşı şeride yuvarlanan konteynere otomobil çarptı. Kazada TIR şoförü ile bir fabrikada çalışan ve gece vardiyasından dönen otomobildeki 5 kişiden 2'si öldü, 3'ü de ağır yaralandı.

Konteyner faciası: 3 ölü, 3 yaralı
10 Ekim 2015 Cumartesi 11:44 tarihinde eklendi.
Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında D-650 Karayolu'nun Geyve yakınları Alifuatpaşa geçişi Adapazarı yönünde meydana geldi. Bilecik yönünden Adapazarı'na gelen Erol Küçük yönetimindeki 43 NE 808 plakalı konteyner yüklü TIR kontrolden çıkınca yolda savrulmaya başladı. Araç yolu ayıran bariyerlere çarpıp sürüklenerek devrildikten sonra dorsesinden düşen konteyner karşı şeride yuvarlandı.
 
Adapazarı'ndaki bir fabrikadan çalışan ve gece vardiyası bitimi işten çıkarak Pamukova'daki evlerine dönmekte oldukları belirlenen 5 işçinin içinde bulunduğu 36 yaşındaki Murat İyison yönetimindeki 54 RF 087 plakalı otomobil yolun ortasına düşen konteynere çarptı. Şiddetli çarpma sonucu otomobil parçalanırken araçta bulunan 34 yaşındaki Şakir Önal, 25 yaşındaki Mustafa Bölük, 30 yaşındaki Muhammet Gürlin, Çağrı Gürlin ve otomobil sürücüsü Murat İyison ağır yaralandı. Devrilen TIR'ın sürücüsü Erol Küçük ise kaza yerinde öldü.
 
Kaza ardından otomobilden çıkarılarak 112 ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şakir Önal ve Çağrı Gürlin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet Gürlin, Murat İyison ve Mustafa Bölük'ün ise yoğun bakımda tedavileri sürüyor.
 
Sevk edilen polis ekipleri, D-650 Karayolunda geniş güvenlik önlemi alarak yolun iki yönünü de bir süre trafiğe kapattı. Kaza yapan araçlar, olay yerine çağırılan çekiciyle yoldan kaldırıldı. Geyve Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.