Konukları sunucuyu çıldırttı

Balyoz Davasının önceki gün açıklanana kararları çok gergin bir şekilde tartışılmaya devam ediyor. Habertürk'te bugün canlı olarak yayınlanan Türkiye'nin Nabzı - Özel programında da gergin dakikalar yaşandı.

Konukları sunucuyu çıldırttı
23 Eylül 2012 Pazar 16:34 tarihinde eklendi, 3.559 kez okundu.

 

Programı hazırlayıp sunan tecrübeli spiker Didem Arslan Yılmaz, konuğunun açıklamalarına kızınca canlı yayına ara verdi.
 
Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğündeki programa Balyoz Davası avukatlarından Celal Ülgen ve İlkey Sezer, Yeni Çağ gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ, Cumhuriyet eski Başsavcısı Reşat Petek, Yargıtay emekli Savcısı Ahmet Gündelve Uluslararası Hukuk Merkezi Başkanı Cahit Özkan konuk olarak katıldı.
 
DİDEM ARSLAN YILMAZ'IN ZOR ANLARI
 
6 erkek konuğunun hararetli tartışması arasında kalan Didem Arslan Yılmaz tecrübeli bir isim olmasına rağmen zaman zaman zor anlar yaşadı. Yeni Çağ gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ ile Yargıtay emekli Savcısı Ahmet Gündel arasındaki tartışma ise deyim yerindeyse Arslan'ı çileden çıkardı.
 
KONUĞUNA SERT ÇIKTI
 
Demirağ'ın sözlerine tepki gösteren ve "Bunlar beyefendinin kafasından üretip buraya getireceği konular değil. Sizi buraya kim gönderiyor?"diyen Yargıtay emekli Savcısı Ahmet Gündel'e Arslan'ın cevabı da sert oldu.
 
"Kim kimi nereye gönderiyor?"diyen Arslan, "Hukukçusunuz ama yapmayın Ahmet Bey, biz sizi nasıl çağırdıysak, konuyu biliyor diye Yavuz Beyi de öyle çağırdık. Yoksa gelsin burada farklı şeyler yapsın diye çağırmadık" dedi.
 
YAYINI KESTİ REKLAMA GİTTİ
 
Tartışmanın alevlenmesi üzerine Arslan, sesini yükselterek"Ahmet Bey bizi de zan altında bırakıyorsunuz, siz iddiaları da çürütürsünüz" dedi ve yayını keserek reklam arasına gitti.
 
AYTAÇ YALMAN HAKKINDAKİ İDDİALARI YALANLADI
 
Ara sonrası programa telefonla katılan Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman da hakkındaki "gizli tanık" iddialarını yalanladı.
 
Konuşmasına"Gizli tanık olduğumu iddia eden kişiye hitap etmek istiyorum" diye başlayan Yalman, "Siz kuvvet komutanlığının ne olduğunu bilir misiniz? Onun verdiği emek ve mücadelenin ne olduğunu bilir misiniz? Bilseydiniz böyle bir yalan ve yaralayıcı ifade kullanmazdınız." diyerek hakkındaki iddiaları yalandı
 
 Kaynak: gazeteciler.com