Konuşma sırası Nobre'de

Nobre, Mersin İdman Yurdu'nun izin vermesi durumunda sarı lacivertli takıma dönmek istediğini belirterek, "Fenerbahçe benim yuvam" dedi.

Konuşma sırası Nobrede
18 Ocak 2012 Çarşamba 14:35 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe'ye transferinin belirsiz olduğundan bahsedilen Marcio Nobre, Mersin İdman Yurdu'nun izin vermesi durumunda sarı lacivertli takıma dönmek istediğini belirterek, "Fenerbahçe benim yuvam" dedi.
 
TÜRKİYE KARİYERİME FENERBAHÇE'DE BAŞLADIM, FENERBAHÇE BENİM EVİM
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Nobre, "Takımlar arasında transfer görüşmesi olduğunu biliyorum; ancak anlaşma konusunda pürüz ne bunu tam olarak bilmiyorum. Umarım sorun çözülecek. Fenerbahçe'yi seviyorum. Fenerbahçe benim evim. Biliyorsunuz, ben Türkiye kariyerime Fenerbahçe'de başladı. Bana göre transfer görüşmeleri olumlu ilerliyor. Ben transferde büyük sorunlar görmüyorum; ama tabii ki Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ve Fenerbahçeli yetkililer arasında ne konuşuluyor; bunu bilmiyorumım. Transfer sürecinin bir an önce sonuçlanmasını umut ediyorum. Bakalım neler olacak. Şu anda sadece bekliyorum" dedi.
 
KONTRAT KONUSUNDA HİÇ BİR SORUN YAŞANMAZ
 
Nobre, kulüplerin anlaşması durumunda kendisinin Fenerbahçe'yle yapacağı anlaşmada her hang ibir sorun yaşanacağını düşünmediğini belirterek, "Kulüpler anlaştığı zaman benim için bir sorun yok. Fenerbahçe'yle kontrat ya da diğer konularda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Ben takımlar arasında yapılan görüşmeden iyi bir haber bekliyorum. Takımlar anlaştıktan sonra, benim Fenerbahçe'yle yapacağım kontrat konusunda hiçbir sorun yaşanmaz" diye konuştu.
 
FENERBAHÇELİ ARKADAŞLARIM 'DÖN' DİYE SMS ATIYORLAR
 
Fenerbahçe'deki ortamı çok iyi biliyorum; taraftarı seviyorum. Fenerbahçe benim evim. Umarım transferim tamamlanır ve tekrar Fenerbahçe için oynamaya başlarım. Fenerbahçe'deki futbolcu arkadaşlarımı da bu süreçte bana SMS attılar ve Fenerbahçe dönme ihtimalimin gerçeğe dönüşmesini istediklerini söylediler. Brezilyalı futbolcular Alex'ten Baroni'den mesaj geldi. Fenerbahçe'de çok arkadaşım var; takıma geri dönmemi istediklerini söylediler. Ben de aynı arzu olduğum şeklinde onlara cevap verdim. Ancak şu anda Mersin İdman Yurdu'nun kontratlı futbolcusuyum ve sözleşmeme saygı duyuyorum. Dolayısıyla Mersin İdman Yurdu kararı verecek. Ben de buna göre hareket edeceğim.