"Konuşursam çok ağır konuşurum"

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, kendisi hakkında yapılan eleştiriler hakkında, "Şu anda susmam lazım. Konuşursam çok ağır konuşurum. Konuşursam Aziz Yıldırım'dan fırça yemeyelim." dedi.

Konuşursam çok ağır konuşurum
01 Mart 2014 Cumartesi 22:21 tarihinde eklendi, 1.154 kez okundu.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasnıda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımı adına penaltıdan iki gol birden atan tecrübeli oyuncu, bir gazetecinin "Kasımpaşa Tesisleri'ni sen ve Volkan Demirel'den dolayı Milli Takım'a kapattı. Bazı oyunucular tükürürken bir şey olmuyor. Senin en ufak hareketin manşetten düşmüyor." demesi üzerine şu cevabı verdi:

"Üzerimizde Fenerbahçe arması var. Öncesinde Galatasaray arması vardı. Susmak daha doğru. Konuşursam ağır konuşurum. Aziz Yıldırım'dan fırça yemeyelim. Kimse eli kolu bağlıyken tartışmaya girmez. Bende isterdim sövene dilsiz olmayı isterdim. Ancak biz bunu sahada başaramadık. Kimsenin spor camiasının ahlakımı yargılayacak durumda değil. Ondan sonra Emre'nin ahlakını tartışsınlar. Şu anda konuşacak şey var ama susalım. İleride belki zamanı gelir."

Emre Belözoğlu, hakem hatalarından dolayı canlarının çok yandığından yakınarak, "Sivasspor maçındaki hakem hataları can yakacak boyuttaydı. Hakemlerin samimiyetin şüphe etmemeye çalışıyorum. Son iki deplasman bizim adımıza sıkıntılı oldu. Her şeyin üstesinden geleceğiz. Hakemler yanlış kararlarda verse saha içinde birlik gösterip bu ligi şampiyon bitirmemiz gerekiyor. Avantajı kaybettik ama sezon sonunda hangi engel olursa olsun, şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Alper Potuk ise "Kazanmak istiyorduk bunu gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın puan kaybetmesinden dolayı farkı açtık. Yarın Galatasaray'ın maçı var belki daha da açılabilir. Biz kendi işimize bakacağız. Önümüzdeki maçları kazanıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Alper, kendisine yapılan hareketin ise penaltı olduğunu ifade etti. 


CİHAN