Konut ve Emlak haberlerinde internet tercihi

İnşaat, konut, emlak ve mimari haberler ile firma ve tanıtımlarının yer aldığı konuthaberleri.com sitesi 2012 yılında da iddialı olduğunu belirtti

05 Ocak 2012 Perşembe 13:56 tarihinde eklendi.

Türkiye’de son yıllarda gelişen gayrimenkul sektörüyle birlikte, gayrimenkul yayıncılığı alanında internet önemli bir yayın organı olarak kullanılmaya başladı.

 
İnternette konut haberleri konusunda kendini farklı bir noktada konumlandıran konuthaberleri.com, Nisan 2011 tarihinde yayına hayatına başladı. 
 
Hem görsel hem de içerik olarak ziyaretçilerinin beklentilerine tam olarak karşılık vermeyi planlayan konuthaberleri.com kısa süre içinde ziyaretçi portföyünü arttırarak özellikle nihai konut ve emlak sektörü tüketicilerinin önemli bir tercih noktası haline geldi.
 
Bu noktada son konut alıcılarının yanı sıra gayrimenkul profesyonellerinin de yavaş yavaş dikkatlerini üzerinde toplayan konuthaberleri.com gayrimenkul alanında uzun yıllar deneyime sahip bir ekiple faaliyetlerini sürdürüyor. 
 
Sahip olduğu bu deneyimle nihai tüketicilerin gayrimenkul alım davranışlarını yorumlayarak buna uygun yayıncılık anlayışı gözeten konuthaberleri.com, gazeteciliğin de temel ilkesi olan doğru, tarafsız ve yeni haber anlayışıyla içeriklerini oluşturuyor.
 
Konutlar ve Emlak dünyası hakkında daha detaylı bilgi için:
 
info@konuthaberleri.com
+90 216 473 75 75