"Konya maçı zor olacak"

Spor Toto Süper Lig'in 2'inci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Konya maçı zor olacak
22 Ağustos 2013 Perşembe 21:01 tarihinde eklendi.

Antrenman öncesi futbolcular ile bir toplantı yapan teknik direktör Roberto Carlos futbolculara Konyaspor karşılaşmasının önemini anlattı. Daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yapan futbolcular çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Antrenman sonrası konuşan teknik direktör Carlos, "Konyaspor karşılaşması zor bir karşılaşma olacak. Geçen hafta kendi sahasında güçel bir galibiyet aldı. Buraya yüksek moralle gelecekler. Ama biz de kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Bunu istememizin en büyük nedeni ise kendi evimizde oynayacak olmamız. Bu maçı alarak kendimizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.

Kayserispor karşılaşmasında sahaya sürdüğüm 11 ile Konyaspor karşılaşmasına çıkmayı düşünüyorum. Ama idmanda kendisini gösteren arkadaşlarımız olur ise onlar da forma alabilirler. Şu anda takımdan ayrılacak iki yabancı oyuncumuzun durumunu bekliyorum. Bu sorun hallolduğu zaman Mehdi'de kadromuzda olacak. Ama bu direk 11'de oynayacak anlamına gelmez. Taraftarlarımız tribünleri doldursunlar. Güzel bir maç izleyecekler. Biz taraftarı taraftarda bizi çoşturacak.

Her zaman yanımızda olsunlar. Bütün lig boyunca onlara ihtiyacımız olacak" dedi.A Mili Takımın başına Fatih Terimin getirilmesiyle ilgili de konuşan Carlos,"Brezilya'da da aynı durum yaşandı. Fatih Terim çok iyi bir hoca çokta deneyimli, başarılı, profosyonel birisi. Milli Takıma da Türkiye Futbol Federasyonu'na da hayırlı olsun. İnşallah çok iyi yerlerde devam ederler" diye konuştu.


DHA