Konya'da uyuşturucu ve kaçak içki operasyonu

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde polis tarafından uyuşturucu ticareti, kaçak alkol ve sigara satışlarına yönelik operasyon düzenlendi.

Konyada uyuşturucu ve kaçak içki operasyonu
08 Temmuz 2013 Pazartesi 20:23 tarihinde eklendi, 2.059 kez okundu.
Ayrı ayrı düzenlenen operasyonlarda satışa hazır 150 paket esrar, bin 500 paket kaçak sigara, 30 şişe sahte viski ele geçirildi.
 
Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dün uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen şebekeye yönelik bir kahvehaneye operasyon düzenlendi. Operasyonda satışa hazır 150 paket esrar ele geçirilirken F.T. (23), B.U. (28), M.K. (26) ve M.B. (29) gözaltına alındı. Şüphelilerden M.K. ve M.B. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Polisin sahte akol ve kaçak sigaraya yönelikte ayrı bir operasyonda ise B.E.'ye (29) ait eve yapılan baskında 30 şişe sahte viski, 2 bidonda içki yapımında kullanılan saf alkol ele geçirildi. B.E. gözaltına alındı.
 
Polis son olarak da elinde valizle otogardan kent merkezine yürüyerek giden A.E.'yi (44) şüphe üzerine durdurdu. Valizde yapılan aramada bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. A.E. gözaltına alındı.
 
Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA